Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Daudzās ES valstīs eksprezidentiem dzīvoklis no valsts nepienākas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
piepe
p
Tā kā man no valsts nav pienācies pilnīgi nekas un tūlīt, kas zin, vai pensija pēc 2 gadiem maz būs, ja rīt palikšu bezdarbniece, tad i bezdarbnieku pabalsts, kas zina, cik būs, ja nopietni saslimšu, tad tūkstoši vai sāpes (brāļa pieredze), algu valsts man noteikusi - 158 ls uz rokas, tad man jautājums, par ko visiem šiem exprezidentiem tādas extras.
ruksis
r
Igaunija, lielvalsts būdama, atkal šauj pāri pār strīpu. Uzskatu, ka Latvijā bijušam prezidentam būtu jāpiešķir dzīvoklis lauku pilsētā, nevis Rīgā. Īpaši Vairai kā Saules Mātei, pienāktos mājoklis Zilupē.
domas
d
Ja viņš darbaspējīgs, vēl līdz pensijas gadiem, NEKĀDU UZTURĒŠANU, LAJ IET UN STRĀDĀ!
DIEVA SODS
D
TĀ IR ĻOTI LIELA NETAISNĪBA. Par 8.gadiem privelēģijas, pašu piekrišanas jaunam DARBAM, ......NU NAV NORMĀLI. Viens pamuļķis pasaulē izgudroja nu tagad džins vaļā.....TĀDS PATS DARBS,KĀ VISIEM, TIKAJ VIEGLĀKS UN LUSTĪGĀKS,NEPARKO NEATBILD,KAUT TAUTA VISA NABADZĪBĀ... TIE IR BRĪNUMAJNI LIKUMI,AIZSPOGUĻA DZĪVE.
skumji...
s
Izlasīju interviju NRA ar Dāvidu un paskatījos patiesībai acīs daudz redzīgākām acīm un sapratu, ka banānu valsts būsim vienmēr!
Aija - ella
A
Nu un kas, ka Ulmanis deputāts? Viņam tagad visu maksājam dubultīgi!
ella
e
VVF taču arī ir lauku māja, varbūt viņa, redzot krīzi valstī, varētu atteikties no valsts apmaksāta dzīvokļa? par Ulmani nezinu, bet viņš jau tagad deputāts.
DD1
D
Būtu tikai prezidenta cienīgi rādīt piemēru Saeimai un atteikties pašam no šīm pārmērīgajām finansiālajām garantijām pēc prezidentūras beigām. Tad Saeimai vajadzētu sekot un atteikties no visu veidu kompensācijām, jo saņem pieklājīgas algas.
Idiotu valsts
I
Tas ir iespējams tikai idiotu valstī! Valsts parādos līdz acīm bet dāsni apdāvina zaglerus un marasmātiķus rumpīšus! Lai šī valsts ir nolādēta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
krize
k
Vai krizee prezidentiem nemaz nav japiedalas? Kas tie par prezidentiem, ja dzivo kaaa Leiputrijaa kamer tautai nav ko est.
mozzilla
m
Patīkami dzirdēt, ka ir Eiropā daudzas jo daudzas par mums nabadzīgākas valstis, kas nevar atļauties prezidentam mazu nieka dzīvoklīti.
t
t
igaunijā tā droši vien dara, jo atceras un novērtē lennarta meri ieguldījumu un arī ilvess ir ok mūsējie??? nu, varbūt vvf vēl ko ir pelnījusi pātrējie - neko zatleram būtu goda pienākums atteikties vismaz no dzīvokļa, jo nav jau bezpajumtnieks
Ice
I
Nespēju saprast,kāpēc eksprezidentam ir vajadzīga apsardze.Nav mums pasaules līmeņa politiķu,par kuru dzīvību vai veselību būtu jāuztraucas. Vai šīs privilēģijas 8 gadu laikā (pagaidām) patiešām ir nopelnītas mazas valsts reprezentatīvas personas lomā? VVF dzīvokļa izdevumi varbūt saniedz nopelnīto algu prezidentūras laikā. Latvijas valsts eksprezidentiem pienāktos pieklājīga mūža pensija. Ja esi saniedzis pieklājīgu vecumu,tad apsardze un sekretārs (VVF) vairs nav nepieciešams, bet, ja esi brieduma gados, tad nākamajā darba vietā būs atbilstīgi resursi darbam.
realists
r
Tas tacu katram sapratigam, godigam cilvekam saprotams ka ir amorali, ka Ulmanis un Freiberga dzivo valsts pieskirtajos dzivoklos, kas patiesiba ir slepta politska korupcija. Politiskas partijas LC, TP, ZZS, TB, LC/LPP, ir loti labi izdomajusas, ka uzpirkt prezidentus un tos santazet, tero9rizet ko ari veiksmigi vini jdarija ar Ulmani un Freibergu. Ulmanis un Freiberga parakstija pret valsts interesem verstus likumus, pret Latvijas iedzivotajiem un vinu interesem amoralus, noziedzigus likumus, lai tikai sanemtu dzivokli Rigas centra un citas privlegijas, kuras vini bauda uz aplaupito lidzcilveku rekina. Ulamnis un Freiberga ir "legali"zagli, kuri nekaunigi izzog Latvijass valsti un apzog Latvijas iedzivotajus, jo luk tads ir likums, kura ir noteiktas vinu privlegijas. Visa pasaule pirmas amatpersonas rada prikzimi, pieticibu, bet Latvija Ulmansi uN freiberga demonstre izcilu nekaunibu, alkatibu, cinismu. Ka kadam cilvekam, vispar vareja ienakt prata izbijusajiem prezidentiem pieskirt dzivoklus, apsardzi un vel visa veida privlegijas, kuru uzturesana ir no valast budzeta? Godmansi, Skel, Krasts, Berzins, Gailis, Birkavs ir korumpantu krustevi Latvija. Latviajs iedzivotajiem ir javersas Satversmes tiesa un ir japieprasa, lai Ulmansi uN freiberga tiek izmesti no valst dzivokliem, lai viniem tiek nonemtas visas privlegijas, jo Satversme tadas nav paredzetas nevienam prezidentam. Vai tad Ulmansi un Freiberga, lidz tikta iestumti prezidenta amata, dzivoja zem tilta vai kada vartu rume? Latvijas valsts parvalde, prezidenti, minstri, Saeimas deputati ir degradejusies lidz viszemakajam limenim kads vispar ir ies[pejams. Latvija pensionari dzivo nabadziba, pusbada, bez mediciniskas aprupes, bet Ulmansi un Freiberga, apzogot nabaga pensionarus, stradniekus, bernus, dzivo ziili zali, kaut gan vinu vadiba Latvijas valsts ir novesta bankrota un tauta nepieredzeta nabadziba.
Pārliecība
P
Tā varētu domāt par visiem Latvijas bijušajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas