Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Eksperti: Digitalizācija nenozīmē apvērsumu, bet jaunas iespējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ass
A
Ļoti konkrēti - skatītājiem izmaiņu nekādu, a televīzijām un reklāmdevējiem - lielā iespēja! Tikai nezin kāpēc par šo iespēju ir jāmaksā tieši skatītājiem.
Speciālists
S
Uz skatītājiem radīto grūtību rēķina dažādas "ieviesēju" un reklāmistu grupas ir krietni uzvārījušās. Tas tad nu ir tās digitālās TV ieviešanas efekts. Atliek tikai paņemt sunīti no patversmes un pārvst tantiņu pāri ielai.Ēķim būs laba Latvija.
ib
i
Rīgā es zinu 2 pensionāru ģimenes, kam nebūs iespējas vairāk skatīties TV. Bet nodzīvojot laukos Amatas novadā, sapratu, ka mājas bez TV būs ļoti daudz. Bet cilvēki tur jautri...viss kārtībā, esot vēl radio, lai uzzinātu ziņas
!
!
Digitalizācija šādā izpildījumā nozīmē novecojušu dekoderu iesmērēšanu, uzspiežot to cilvēkiem, kuriem bieži vien nepietiek līdzekļu svarīgākām lietām, Pie tam shēmas legalizēšana notiek mērkaķa steigā. Acīmredzot runa ir par vēlēšanām, kā un ko zombēt no zilajiem ekrāniem. Pie tam, pārpakojot vājpienu spīdīgākā iepakojumā, tas par pilnpienu vienalga nepārtaps.
TV
T
Es tā arī neesmu ieraudzījis šīs iespējas, viss ir tāpat kā līdz šim: 1. man nav iespēju skatīties filmu oriģinālvalodā ar latviešu (vai izvēles gadījumā krievu) subtitriem; 2. man televizorā ar plato ekrānu jāskatās platekrāna filmas kaut kādā dīvaini samazinātā formātā;
ekis
e
nekas nav mainījies skatos 5.anālus.bizness plāns izdodas.
kaa tad
k
Ekis ar Traubergu peldees zeltaa uz muusu tautas reekina! Kaapeec televiizijas nevar pashas samaksaat visiem digitalizaaciju, ja to kabataas birst miljoni???
Ak vai!
A
Nu ekspertu atraduši! Dienai nav neērti?
vecais krabis
v
Katru sienu pārvērst par televizoru! (Lasiet Reja Bredberija "451 grāds pēc Fārenheita".)
papucis
p
""pieejami 100 kanāli!""-kādas muļķības!normāls cilvēks skatās LABI JA TRĪS KANĀLUS VAKARA STUNDĀS UN ""varbūt vienu " plikņu kanālu,kad vairs ""negribas domāt"'.vai ar ir tā noguris,ka "'nevar piecelties no krēsla{"'!
Lelle
L
Ēķis un Lattelekoms var tās iespējas iebāzt sev vienā vietā...man tik ellēigi dārgus pakalpojumus nevajaga! Tūliņ slēgšos nost no tās TV, man uz jumta ir sava antena un savs dekoders un lai iepūš viņi man ļipā...
pareģis
p
Dieva dzirnas maļ lēni , bet labi. Gan jau samals arī Ēķi ar visu ' labo' KOMPĀNIJU.
!!!
!
DIENA NODEVUSI KĀDAM ZVĒRESTU- NE MIRKLI PORTĀLĀ BEZ ĒĶA FIZIONOMIJAS.
Jukums
J
Ēka reputāciju drusku varētu glābt tikai Šķēles izdošana digitalizacijas lietā. Principā jau pati pāreja uz digitālo TV faktiski ir maksas TV ieviešana. Tikai akcenti sqalikti tā lai šo faktu nedaudz nomaskētu.
Reklāmas pauze
R
Es pazīstu labu cilvēku, bet tas noteikti nav Ēķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas