Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Fotokonkursa par Latvijas drošību uzvarētāji varēs braukt ar karakuģi

Vidusskolēnus piedalīties fotogrāfiju konkursā „Mana drošā Latvija”, balvā saņemot braucienu ar karakuģi, aicina Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija. Pasākums notiks, gatavojoties NATO Parlamentārās Asamblejas pavasara sesijai, kas pavasarī tiek organizēta Rīgā.

Ikviens vidusskolēns līdz 26.aprīlim var iesūtīt paša uzņemtu digitālo fotogrāfiju, kurā atainots, kā viņš saprot savas ģimenes, draugu, skolas vai visas valsts drošību. Konkursa rīkotāji aicina skolēnus būt radošiem un ar fotogrāfijas palīdzību pastāstīt, kas viņam ļauj Latvijā justies droši. Fotogrāfijai jāpievieno arī īss idejas apraksts (līdz 300 zīmēm), informē Saeimas Preses dienests.

Iesūtītās fotogrāfijas vērtēs žūrija, kuras sastāvā būs Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Juris Dalbiņš un komisijas deputāti, kā arī profesionāls fotogrāfs.

Desmit labāko fotogrāfiju autorus gaida galvenā balva – Jūras spēku bāzes apmeklējums un brauciens ar Jūras spēku karakuģi.  

Skolēni fotogrāfijas līdz 26.aprīlim var sūtīt uz e-pastu [email protected]  , norādot savu vārdu, uzvārdu, skolu, klasi, kontakttālruņa numuru un e-pasta adresi.

Ar konkursa nolikumu un plašāku informāciju par NATO Parlamentārās asamblejas (PA) pavasara sesiju var iepazīties mājaslapā www.natopariga.lv.

NATO PA pavasara sesija Rīgā notiks no 28.maija līdz 1.jūnijam starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas