Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Jaunzeme-Grende:Opera ir signāls pārējām iestādēm - būs stingrība un kārtība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
azbestam
a
azbestam galvā nav pat azbests....Tikai tik cik augstprātība un trulums, kas ir tālu no realitātes.... tipisks modernais latvietis, ko raksturo īpašā mentalitāte
Juhans
J
Pesņi i pļaski posņmajet dux.
Skaisle Jātaļniece
S
Brežņevs jau arī savulaik skaisti runāja - ekonomikai jābūt ekonomiskai, būs dziesma , būs arī maize utt. Es varētu noticēt vislatviešiem , ja vini nebūtu tikpat "rijīgi" kā savulaik tēvzemieši. Kad grende pabaros vīrun un viņa biznesu, iekarto sev "paliekošu" biznesu pēc minsitrēšanās , tad jau nekas vairāk kā brežņeviskie zvirbuļa purkski latviešu kultūrai nepaliks. Kā būtu , ja velētajs savu ievēlēto sāktu vērtēt pēc darbiem, nevis vārdiem un ka necerētu , ka atnāks labā ministre , vai labais ministru prezidents un visu izdarīs. Bet tā - ar riteņiem darba laikā izvizinajusies ar ko var uzstāsties konferencē ? Ar kartējiem solījumiem. Kā tur Veidenbaums smuki biaj teicis ?
kondo
k
a vot es tam piekrītu-- stingrībai jābūt kā pie dzeršanas, tā ārīdzan pie vemšanas, kā sacīt jāsaka, lai notiek tavs prāts-- mana mazā....
XYZ
X
Nekompetence ir Dombrovska valdības hroniska sērga...
azbests
a
Cik nožēlojami, pele, ka mūziķi nespēj sevi labāk pārdot un ir jāsamierinās ar "sūrās vadības" skarbo tvērienu. Varbūt vajag pārstāt darbu, kas tik slikti padodas un tā riebj? Varbūt jāpamācās pārdošanas prasmes, jāpastrādā pie savas meistarības? Un jā, atkritumu rakstīšana internetā arī paņem laiku un enerģiju. To taču var ieguldīt Labāk! Tad, kad dari to, kas Tavs, Tev priekšā nedrūzmējas niknu konkurentu pūļi, ;-)!
>13.33
&
tieši tā. Un tās sūdu mušas būtu jāpatrenkā. Kāda tām kultura un kāda māksla, ja nepelna. Tukši salmi.
selavi
s
Kultūrai katastrofāli trūkst naudas. Vēl lielāka katastrofa ir tā, ka esošie līdzekļi "gluži netīšām" tā sadalījušies, ka kultūras iestādes kļuvušas par ģimenes biznesu, svešos vienkārši pastumjot nost, vai liekot sēdēt bada maizē.
Strādāju Operā
S
Ļoti žēl, ka medijos nekritiski tiek tiražēta šāda pašslavināšanās. LNO būtībā nav mainījies nekas, izņemot to, ka vairs nestrādā racionālākais vadības cilvēks - izpilddirektore. Ministre atnāca, palaida smaciņu, bet no tā jau nekas nemainās. LNO ne tuvu viss nav ideāli, bet Grendes uz personisko PR tendētā pseidorosība neko arī neuzlabos. Gribētos, lai mediju pārstāvjiem atvērtos acis un viņi paanalizētu ministres kompetences līmeni un darbības, ne tikai attiecībā uz Operu, bet kultūras nozari kopumā. KKF, piemēram.
Gogi
G
Pārmaiņas ??? Hmm.... > Žagars LNO ir vadījis kopš 1996.gada.
NAUDA DOTA ORANŽAJIEM ČEKISTIEM
N
tāpēc vēl nav pat Brīvas Latvijas.
Nauda kultūrai
N
Kultūras pārstāvji vienmēr ir gaudojuši, ka nav naudas, bet tad paskatieties, kā šos gadus ir tērētas valsts naudas?Tad redzēsiet, ka gadu no gada tās ir dotas vieniem un tiem pašiem.
jā!
j
Tur nu taisnība! Zem kultūras deķīša paslēpies ne viens vien naudas izsaimniekotājs, kuram ar patiesu kultūru maz sakara! Pakustināsi, tūlīt sāks bļaut, ka valsts ienīst un neatbalsta kultūru, kaut pats nezin, kas tā tāda ir!
  • 3
  • 1
Muldēšana..
M
Vai šo Grendes tekstu VL-TB/LNNK biedri tiešām uzskata par "atskaiti par padarīto". Starpcitu tā ir tāpati tante, kas visās diskusijās nebeidza kladzināt: vajadzīgi cipari, vajadzīgi aprēķini, jātiek skaidrībā... Kārtējā nuldoņa amatā. Žēl ka arī VL-TB/LNNK parādījusi sevi kā neprofesionālu savu ģimenes kadru bīdītāji..
ja tā mazā
j
savaldīs kriminālo zilo žagaru čekas ziņotāju 2 paaudzēs,......................nu tai ir aknas
kazlēns
k
Piekrītu Aijai K, ,ka operā tiešām ir organizācija un plāns- tikai par kādiem līdzekļiem tas tiek realizēts?! Un kas šos līdzekļus ,, drusku" piesavinās savām vajadzībām?!!!! tas ir mīts, ka tikai Operā ir līmenis!!!!! un biznesa cilvēkiem nav grūti proporcionāli salīdzināt budžetu ar citām kult.institūcijām, lai saprastu par ko šie līdzekļi tiek izmantoti- taču ne jau Latvijas māksliniekiem.....Cien. Kult. ministrei ir ļoooooti jāuzmanās no sava padomnieka mūzikas jomā....... smaidīgais un aktīvais dubultnieks ne brīdi nedomās par kultūru , ja tas viņam būs izdevīgi. un tad ŠIŠ būs Latvijas kultūras ,, identitātes " veidotājs.......Tie ir patiesie plāni par visu naudu un visām jomām, bez blēņām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas