Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Jūrmalā sākas priekšvēlēšanu cīņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
letiņu gudrība
l
Baša ir gudrs vīrs. Var balsot. Kad Leopolds Ozoliņš pa priedītēm skraidīja un visus latviešus zākāja, Bašarins klusi būvēja. Letiņi tagad tukšām kabatām , jāiet lūgties pie Bašarina.
Truksnis ir labs mērs
T
Truksnis ir panācis nekustamā īpašuma nodokļa atlaidi 70%,tiem,kas deklarējušies īpašumā! Truksnis ir labs mērs- mierīgs, cilvēcīgs un patriots,kas nemīl Jauno vilni,jo no tā labums tikai krievu Mišam no Boltik Bīča
Bieds ir Vienotība nevis bašarins
B
Vienotība ar nekustamā īpašuma nodokli padzīs vietējos no Jūrmalas. Latvijas valdība Vienotības vadībā parūpēsies, lai vecās jūrmalnieku dzimtas ar nekustamā īpašuma nodokļa palīdzību tiktu padzītas no Jūrmalas.
grabeklis
g
Šlesers. Tas būtu spēcīgi!
Kaspars
K
Papētiet par augstāk minēto Oskaru Galanderu - diezgan interesants tipāžs. :)
Juris Andrejs
J
Var redzēt,ka Jūrmalas''patrioti'' nelasa vietējās Jūrmalas avīzes un principā nezin(viņiem neinteresē,kas pilsētā notiek),ka Truksnis ir panācis nekustamā īpašuma nodokļa atlaidi 70%,tiem,kas deklarējušies īpašumā!Ar nākamo gadu.Pietiek ņaudēt par šo tēmu...
Ss
S
Ko lejat vircu uz pasu ieveletiem domes darbiniekiem labāk rikojaties.nebalsojiet par sev nevelamiem kandidātiem apvienojaties,apsprieziet un nolemjiet kurš būs gana labs Jūrmalas deputāts ,bet laikam ejot neaizmirstat prasīt atbildību no sevis izvēlēta tautas kalpa.
lats
l
Sākas grūstīšanās pie siles, gaidāmas pārmaiņas. kamēr munks un co nesēdēs aiz restēm, nekas te nemainīsies. truksnim vispār vajadzētu siltu vietiņa latvijas Balzāmā, lai tempj, cik gribas.
Aļkopone.lv
A
Bandītiskajam politkriminālam, tad kad jau viss ir izrīts un tauta izģērbta, tās cīņas bedzas ar AK-74 un FG-N7 pielietojumu.
Arturs M.
A
Kādi Munkevici,Dzenīsi,Trukšni,ja tie jefini pa trim netiek galā ar narkomāniem Kauguros un Slokā! Policijas priekšnieks turās pa gabalu no turienes-KAUNS!!!
Truksnis ir nodzēries ieliktenis
T
Truksnis pats ir nodzēries ieliktenis.
  • 3
  • 1
zinātājs
z
Bašarins ir izcils mūdzis, līdz šim sačakarējis visus nozīmīgākos pilsētas objektus Jūras pērlē, Lido, Caborg, Kikerigi, sanatorija Baltija, bērnu mākslas skola u.c. to voetā primitīvi uzbliežot dzīvoklīšus. No Bašarina rokas barojās tagadējais deputātu vairākums gan pozicijā gan opozicijā, Truksnis, Munkevics, Ānčāns, Homka, Visockis, Starks un Tampe. Bet nu laikam ir krīze, apnicis šim citus barot, taisās pats lemt lai varētu iemuķīt vēl Bražciemu (~23ha), Dubultu vēderu (~20HA), Dubultu laukumu ar Undīni (~4ha) u.c.
sososens
s
būtu interesanti paskatīt viņa biznesa pirmsākumus.. he he. Sačakarējis viņš ir daudz ko.
  • 1
  • 0
Jūrmalniece
J
Vislabākais kandidāts un partija Jūrmalai būs tāds, kurš izbeigs nekustamā īpašuma biznesu ar Krieviju (1) un ķersies pie pilsētas sakārtošasnas iedzīvotāju interesēs - izdomās instrumentu, kā sakārtot graustus vai no tiem atbrīvoties pašu spēkiem un pašu labā (2), ja runās par kūrortu, tad tikai kā par Rietumeiropas standartiem atbilstošu (3), domās par "vidējo" latvieti nevis tikai zvejos balsis Kauguros, būvējot un realizējot citus pompozus projektus (4). Visa zina, ka Jūrmalā zhīdi (sovoki) pa netīru miljardu naudu uzbliež viesnīcu, uztaisa pārmērīgus SPA u.c. muļķības, kas patīk krieviem, un tad visu gadu vaid un vaimanā, cik Krievijas tūristi labi un kādu labumu tie dod Latvijas ekonomikai, bet patiesībā dzīvo jeb "uzvārās" 2x gadā (Novij god i Novaja volna) no nesamērīgi uzskrūvētām cenām.
Dolgaja istorija
D
Statuss sabiedrībā - miljonārs. Varbūt pasē arī tā ierakstīts un bilancīte veselības kartočkas vietā ar kapitāla veselības diagnostiku?
superbieza "skaida" pilsē
s
Jūrmalas nodokļu maksātāji no saviem makiem apmaksā Jūrmalas domnieku, viņu ģimenes locekļu, boifrendu, radu, draugu un paziņu iekārtošanu barotnēs, superbiezu "skaidu" pilsētas pelēkajiem kardināliem no pašvaldības iepirkumiem un pasūtījumiem un nodrošina labu peļņu dažiem ģimenes uzņēmumiem.
  • 4
  • 0
Nu ja
N
Visiem pie kājas pati Jūrmala. Kas ir attītīts pa šiem gadiem? Nekas, tikai pieprišināts. Viss biznes Jomas ielā, visi ceļi - tranzītbraucējiem, visas celšanas un kāpu aizbūvēšanas šādiem Bašariniem, dzenīšiem... vietas valdēs pa tukšo - ančāniem, dzenīšie,... bērnu skolu apmaksas ražukiem... kas jūrmalniekiem? Sačakarēta Jūrmala bez darba vietām, nopostīti Ķemeri ...Mūžigie ceļu remonti vienās un tai pat vietās...
pašvaldības pret iedzīvotājiem
p
Reformu partija vismaz gribēja samazināt iedzīvotāju ienākuma nodokli, bet pašvaldību savienība kopā ar Jūrmalas mēru Truksni bļāva pretī, ka iedzīvotājiem ir jāmaksā lielāks ienākuma nodoklis, citādi nebūs ko grūst rīklēs domniekiem
  • 3
  • 2
Reformu partija nav labāka par Vien
R
Ne jau Vienotība vien pie vainas. Reformu partijas "dižgari" Vjačeslavs Dombrovskis un Zanda Kalniņa-Lukaševica ir skaidri pateikuši, ka īpašuma nodoklim ir jābūt pietiekami augstam, lai Jūrmalā turpmāk varētu dzīvot tikai bagātnieki!
  • 6
  • 2
Vienotība ar nekustamā īpašuma nodo
V
Latvijas valdība Vienotības vadībā parūpēsies, lai vecās jūrmalnieku dzimtas ar nekustamā īpašuma nodokļa palīdzību tiktu padzītas no Jūrmalas.
  • 4
  • 4
korupcijas perēklis
k
Bašarinam vara Jūrmalā ir vajadzīga, lai atkal pa lēto varētu sapirkt pilsētai piederošus īpašumus un pa lēto izdabūtu cauri būvvaldei savus projektus.
  • 6
  • 1
tieši tā
t
Pilsētas attīstība ir sen apturēta, tiek veidota guļamistaba šādiem Bašāriniem, Maskavas brataniem, vietējiem valsts apzadzējiem un Jūrmalas siles grābējiem Tagad murgojas ap tā saucamo pilsētas attīstības plānu... kāda attīstība 0 nekādas. Mūžigais veco komunistu pasakas varianys par sanatoriju un kurortu pilsētu nomenklatūrai. Nav daba vietu - brauciet uz Īriju. Šeit kādreiz varbūt būs darbs istabenēm, santekniķiem , reketieriem, prieka meitām un narkodīleriem. Citu daba vietu nebūs.
  • 10
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas