Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kučinska valdības 100 dienas: Saudzēta netika, padoties nedomā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
INGA
I
Cienījamie tautieši, būsim pacietīgi un gaidīsim valdības darba rezultātus.Nekas jau uzreiz nenotiek,mēs taču paši redzam kādas nelietības lien laukā par visām šuvēm! Un tas jau ir iepriekšējo vald'bu darbu rezultāts,kad bija tik liela visatļautība,nekontrolējamas rīcības,jo neviens jau neparko neatbildēja,tikai gadiem turpināja shēmot. Manī tomēr ir kaut neliela,bet tom;er cer'ba,ka viss mums ssakārtosies.Lai tiešām šai valdībai veicās un mums visiem arī.!!
darbinieks
d
Ko vēlas pateikt portālelis, ievietojot šādu bildi?
pilnīgi nekāds
p
Nesalidzināmi sliktāks par Dombrovski un sliktāks pat par Straujumu. Izvairīgas pļāpāšanas vecmeistars
NAUDA NAV,un NEBUS ...
N
Bet kad ta diezin taisas demisionet ? Varbut tomer pratigak gaidit ka Kaimins vinu nomainis !
ivars graudums
i
Parastaa izrunaashanaas parlamentaa. Taapat ir arii citaas valstiis. Bet troljiem atkal ir iespeeja liet indi.
GoodMan&ParexK&K
G
Arī Bauri Tukšiepauri ar Homo Sovetikusiem nekad nepadosies un pirzdami dirzdami turpinās vēlēt par komūnistiem, kangarpatriotiem, Naclopiem un svoločiem, lai pēcāk reaminējot nosprāgušās Tautas Partijas zombijus boļševiku čekist&komsomoļci varētu turpināt izrīt Bauru valsti tukšu.
!
!
Kāpēc tā būtu 100 dienas jāsaudzē? Tie paši, kas Lēnumas kabinetā.
Jāzeps
J
BĪBELE. JĀŅA evangēlijs 11-25 JĒZUS VIŅIEM SACĪJA,=ES ESMU augšamcelšanās un dzīvība,=kas MAN tic,-dzīvos arī ja tas mirs. Cilvēka dzīves ilgums civilizācijas sākumā lietojot pārtikā tikai augļus un dārzeņus vidēji bija- 900-gadus. Šodien ar 70-90 gadus atvēleto fragmentiņu īpaši neieskriesies. Civilizācijas progress nav iespējams bez gudras,stratēgiskas plānošanas. Jāplāno viss,=veselība, laulība, bērnu skaits,izglītība,bizness,konkursi,mašīnu skaits,māju Jūrmalā vai Sočos,laulības šķiršanu,jaunu mīļāko, armijas vadība plāno dot triecienu šodien jeb nogaidīt.==Bet vai kāds domā sākt plānot savu= MŪŽĪBU,= Salīdzinājumā ar 70-90 gadus fragmentiņu, mūžība ir,==ILGI= = Šis dzīves fragmentiņš,kā valūta jānotērē gudri,iepazīstot,iedraudzējoties ar Jēzu Kristu,nodrošinot sēv vietu Dieva mūžības mājokļos. Neplānojot mūžību,miljoni pat sēžot baznīcas autobusā labprātīgi dodās uz elli. Visa civilizācija,ieskaitot naudas maisus,mosonus caur čipizāciju ir sātana pievilti,labā noskaņojumā dodās elles virzienā. Jēzus mūs vēl gaida,kad mēs Viņu ieaicināsim savā sirdī, kā Mūžīgās dzīves Garantu. Iesaku=JUTUBOS=noklausīties nelielu,unikālu 5-min.video,-(ПРОФЕССОР В АДУ)
d. Grīnšteins
d
ši cilveeks nav tas kurš kaa pazudis , izsludinaats mekleešanaa???
  • 7
  • 6
labrīt biedri
l
komandas gars , kurš plivinaajaas virs komandas galvaam ir iemiesojies smagajos noziegumos apsuudzeetaa ar trijzvaigžņu medaali apbalvotajaa bez paraksta tiesiibaam ventspils mērī.
NACIKI
N
...nē,viņš Gansam jaunus diskus pienesa...:)
mazāki un lielāki, visi grib un kam
m
Rīgas Satiksme, piemēram! Kult.min-slepeni, KKF, bied(r)-ības, Gāze, Elekt., Telekom, Tele 2 ar meteorītiem, Bite bez nektāra, citi pieslēgumi, SAEIMA ar kuļiem utt.
aaa
a
:)...vai ta pats tai Rumbulas ballē piedalījies,laikam sargtornī snaudi... :)
Dr.xy
D
Ta ka zalgana finansu ministre vel joprojam ir sava amata,tad ir pamats domat,ka izpardodot Rumbulas pils balle Larvijas Valsts strategiski svarigo objektu, Latvijas Valsts Dzelzcels,kremla cekistu "investoriem" ,vina ir ir dalijusies "ienakumos" ar parejiem zalgani apkrasotajiem NATO ienaidniekiem no Puzes bunkura apvienibas.
tālskatis
t
Tautiskais idiotisms plaukst. Rumbulas pils balle. Dr. xy NA nacionāli aprobežoto karodziņš?
  • 2
  • 7
VVZ
V
Ja salīdzina ar glupovski vai senilo omīti, tad šis ir ievērojami sakarīgāks kadrs- tik sakarīgs, cik nu vispār sapuvušā partokrātijas sistēmā tas ir iespējams. Gudri un godīgi (vienā personā!) cilvēki Latvijas politikā nav sastopami, un ar to ir jārēķinās, vērtējot valdības darbību. Kā teica mans vecaistēvs- "Katram pagastam pašam savi nabagi jāuztur!".
pilnīgi nekāds
p
Nesalidzinami sliktāks par dombrovski un sliktāks pat par Straujumu
  • 12
  • 2
Matīss
M
Jūsu vecaistēvs no Vecpiebalgas?
  • 12
  • 4
Vienotības murgainie jaunievedumi n
V
Vienotības un ZZS sastādītais budžets ar diferencēto neapliekamo minimumu nokauj jebkādas cerības uz attīstību
zināšanai:
z
nolāpītās konvencijas pamatā ir "Gender role ideology" = kustība, kas cēlusies no postmodernā feminisma (1990-tie gadi), kas deklarē, ka cilvēka dzimums tiek konstruēts ar valodas un sociālo lomu palīdzību, un tas ne vienmēr sakrīt ar bioloģisko dzimumu. Tātad dzimumu nosaka nevis dzimumorgāni un hromosomu komplekts, bet gan sociālās lomas un paša cilvēka vēlmes. Šāda dzimumu sajaukšana (vienādošana) un norobežošanās no dzimumu bioloģiskajiem aspektiem tiek veikta caur šādām metodēm: 1) Dzimumu definīcijas izmaiņas – piemēram, “Eiropas Padomes Konvencijas par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu” definīcija: “ar terminu „dzimums” tiek saprastas sociālās lomas, uzvedība, nodarbošanās un īpašības, ko konkrēta sabiedrība uzskata par atbilstošām sievietēm un vīriešiem”; 2) Dzimuma identitātes traucējumu noliegšana, izņemšana no slimību klasifikatora un to uzskatīšana par personas pašizpausmes brīvību; 3) Dzimumu līdztiesība jeb “Gender Mainstreaming”, kas sākotnēji paredzēja nodrošināt sieviešu un vīriešu tiesību līdzvērtību, taču šobrīd ir pāraugusi dzimumu atšķirību nonivelēšanas kustībā un vardarbības pret sievietēm veicināšanā (piemēram, aizsargājot vīriešu ar dzimuma identitātes traucējumiem tiesības lietot sieviešu publiskās labierīcības ); 4) Diskriminācija pret ģimenēm, kurās vīrietis uzņemas vadošo apgādnieka lomu, saucot to par stereotipu un paredzot šādu uzskatu izskaušanu jaunajā Latvijas izglītības saturā . 5) Ģimenes un laulības kā vērtības noniecināšana un definīcijas paplašināšana, iekļaujot viendzimuma un poligāmijas attiecības – LGBT (lezbiešu, geju, biseksuāļu un transseksuāļu) interešu lobēšana. Vecāku nozīmības un ietekmes samazināšana; 6) Leģitimizējot jebkuru seksuālu praksi kā pieņemamu, neatkarīgi no sekām, ko rada konkrētā seksuālā uzvedība (piemēram, Zviedrijas seksuālās izglītības asociācijas bukletā pusaudžiem ir prezentēti un akceptēti plaša spektra seksuālās uzvedības un dzimumattiecību veidi); 7) Ieviešot visās izglītības iestādēs (pirmsskolā, sākumskolā, pamatskolā un vidusskolā) obligāto seksuālo izglītību – protams, ar atbilstoši izmanītu saturu!.
  • 1
  • 1
AAAAAAAAAAAAAAA
A
Sliktākais darbs, ko jau paspējuši izdarīt - tas ir parakstīt Stambula konvenciju, dženderisma un paiderastijas ideoloģijas manipulatīvu mehānismu!
  • 5
  • 12
Kaspars
K
Vērtējums par valdības darbu ir maksimums 4, 10 ballu sistēmā. Kopumā tādi pat slaisti un tukšmuldētāji kā Straujumas laikā. Straujumai vismaz iekrita Eiropas prezidentūra, savādāk vispār no kauna zemē varētu līst. Vienīgais prieks, ka Izglītības ministrijā vismaz beidzot kaut kas tiek virzīts, lai samazinātu pārmērīgi lielo skolotāju skaitu.
  • 3
  • 12
VVZ>!
V
Medicīnu neturpinās badināt- medicīna ir vairāk kā paēdusi! Turpinās badināt pacientus. 700 miljoni gadā- tas ir- 450 EURO uz vienu iedzīvotāju, ieskaitot klaidoņus un žūpas! Jautājums ir, kurās rīklēs tā nauda sakrīt.
  • 16
  • 8
Medicīnu turpinās badināt
M
!
  • 6
  • 12
Ir jāatceļ diferencētais neapliekam
I
citādi uz attīstību nav ko cerēt. Tā tiek nokauta jau iedīglī.
  • 7
  • 9

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas