Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kučinskis cer, ka citas valstis nesekos Lielbritānijas piemēram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
c
c
Cerība muļķu māte.
xxx
x
...sekos,un ka vel sekos.
:)
:
Cerība - muļķa mierinājums! :)))
Ludis Ļaudiņš
L
Ne jau Kučinskim prāts skaidrāks par visu pagājušo 26 gadu ar trakum sergu saslimušo latviešu poitisko elīti. Ieteicams, ka viņš atkāpjas referentam par Latvijas izstāšanos no ES par labu, ja vecim vēl kaut kas no prāta ir pārpalicis.
Bambaks
B
Kučinski, dihsālīdējus neciena neviens- ne draugi, ne ienaidnieki! Tāpēc uzskatu, ka labāk būtu izmantot iespēju paklusēt.
vaine
v
nevisās valstīs ir tik daudz vecu un rasistisku cilvēku kā UK. Nīderlande viennozīmīgi neizies, šeit ir izglītota sabiedrība, pat Ukropus aizsūtīja drst ar savu asociācijas līgumu un bezvīzu ceļošanu hoholiem.
UK
U
Ir ļoti maz LATVIEŠU. Ap 20 tk. Krievu,poļu,ukraiņu ap 100x vairāk. Leišu 10x vairāk. Tā kā nav par ko cepties. Tas bļāviens tālu pārsniedz īstenību. Oļegi,svetas,igori,sergeji,sašas jau nav latvieši. Lai dzīvo kur grib.
Grbeklis
G
Ja grib ieekonomeet 350 miljonus nedeeljaa, naakas shkjirties no 85 MILJARDIEM divaas dienaas.... https://www.theguardian.com/business/live/2016/jun/27/pound-shares-markets-brexit-crisis-osborne-lew-business-live?page=with:block-57711579e4b030d83eb4a9e3
OME
O
VARBŪT LIKSIET MIERU KAS AIZDZITI TIKA EKONOMISKO APSVĒRUMU DĒĻ .TAD NEVIENAM NEBIJA NEKADA DAĻAS ,A TAGAD PADOMA TIK BAIGIE LABINIE PALIKUSI...LABAAK CEWNTIETIES NAUDU NEKASET JA MES LATVIESI NEBUSIM uk EIROPAS SAVIENIIBAA ...CITADI viDS LAIKAM SKRIES ATKAL MUMS PAKAL ,TIEM KAS GODIGI MAKSA SAVUS NODOKLUS VALSTI KUR DZIVO UN STRAADAA ...BET TOS SLAISTUS NEMIET ATPAKAL GAN TOS TE UK ARII NEVAJAG
Ludis Ļaudiņš
L
Latviešiem Lielbritānijā ir daudz drošāk kā latviešiem pēcpadomijas Latvijā. Te obligāti ir nepieciešams tāds pats referendums kāds bija Lielbritānijā, vismaz būs iespēja, cerams, atspēkot Briseles un nato propagandas aparatus mūsu valdībā.
Pareizi!
P
pilnīgi pareizi, tur jūties kā cilvēks, te kā noziedznieks.
  • 0
  • 0
Bez Gribas Merkele > Vārda varde
B
Sveiks,18. novembra Latvijas nodevēj, un 4. maija pecpadomijas bez gribas Latvijas cēlēj. Bermontam ir pēcnācēji, kā Prūsijas Junkers ES ES fīrers.Briselē.
  • 2
  • 1
Vārds
V
Ak tu krievelijas glumais krupi, gan tu vienreiz sēdēsi.
  • 1
  • 2
pofigLatvietis
p
Nu rihtīgs latviešu valstsvīrs, ne pielikt ne atņemt. Pašam no valsts pilsoņi mūk trakāk kā no Haiti, bet jābāž savs tīrais zemnieka deguns kaimiņu lietās. Ej ats.. savam Puzes saimniekam, varbūt galva apskaidrosies!
Latvietis
L
Nevaru piekrist Kučinskim

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas