Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Laikraksts: No avārijas vietas aizmukušo hokejistu Vestkotu atbrīvo no kriminālatbildības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Nez kadel rakstos netiek isti pieminets tas, ka vinsh neaizbrauca no notikuma vietas, bet gan aizbega ar kajam, jo auto bija sasists taa, ka parbaukt vinsh nevareja, nerunajot vispar par Arisas auto, ko pats esmu redzejis. Kadel nakamaja diena uz policijas iecirkni ieradas Hartigans??? Vai ari nakamaja diena vestkotam bija valodas barjera? Domaju gan ka valodas barjera bija, jo atverot muti vala apkartejie nosmaktu :)
mērglis
m
kad Šķeele notrieca policistu džentelmeniski vienojaas , kaa karalis ar pešku , šai gadiijuma nebija karalis , bet iespeejams iereibis Dinamo hokejists , neredzeet sarkano signaalu izraisiit avaariju aizmuukot atstaajot cietušos advokaata ziņaa nu diez vai taa var kaadaa zemee riikoties, mums jau pieredze ar Bū Johansonu , tas nobrauca beigtu jaunu cilveeku , tomeer izdevaas izkļuut no ķezas savaadaak kaa vienkaaršajiem autobrauceejiem, faktiski pienaacaas sods par to pašu ko cukmeņiem , tiesiibas nost un 10 sutkas uz naaraam , ja buutu beigts tad cita runa ...bet Dinamo varbuut naaviigi vajadzeeja šo speelmani otraa dienaa uz laukuma ??? cik ilgi kropļosim moraali?? vajadziigajiem savi likumi , peec kuriem laidziivo plebeji..
dzeris - vietējam
d
Tikai mēsls var aizbēgt no avārijas vietas, nesniedzot palīdzību cietušajam pataupi savu patosu un politkorektumu kam citam.
batmobiilis
b
izklausās slikti. un izklausās pēc nepilnīgas informācijas
k442
k
Lūk, atkal kārtējais gadījums, kad komentētāji izsaka kategoriskus viedokļus, nebūdami informēti par notikumu detaļām... Arī es neesmu redzejis lietas materiālus, tādēļ neņemos spriest par hokejista atbildības smagumu, gribu tikai pievērst uzmanību sekojošajam. Krimināllikums neparedz kriminālatbildību par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu (ja vien cietušais nav dzīvībai vai veselībai bīstamā stāvoklī, bet domāju, ka šis nu nav tas gadījums), tas ir administratīvi sodāms pārkāpums. Kriminālatbildība paredzēta par negadījuma izraisīšanu, ja cietušam nodarīti miesas bojājumi ar veselības traucējumu. Kriminālprocesa izbeigšanas iespēju, nosacīti atbrīvojot personu no kriminālatbildības, paredz Kriminālprocesa likuma 415. pants, tā ka nelikumīgs pats par sevi šis prokurora lēmums nav, bet tā pamatotību varēs vērtēt, izskatot sūdzību, ja tāda būs. Un vēl - prakse diemžēl liecina, ka bieži vien šadās lietās cietušie prasa, manuprāt, pārāk liela apmēra summas no apsūdzētajiem, neraugoties uz spēkā esošiem OCTA līgumiem attiecīgam transportam...
Konsekvence
K
Man par to liels brīnums, jo līdzšinējā Transporta prokuratūres prakse ir pretēja. Piemēram, prokurors Nelma atsakās pieņemt lēmumu kriminālprocesu izbeigt un nosacīti atbrīvot no kriminālatbildības pat reida laikā noķertiem vieglā reibumā esošiem jauniešiem, kuri nav izraisījuši nekādas avārijas, nemaz nerunājot par avārijām ar cietušajiem. Varbūt vaina ir mūsu jauniešu maksātspējā?
labi gan
l
Basketbolisti, kas drīkst būt narkomāni. Hokejisti, kas drīkst pamest avārijas vietu...
Q
Q
Kārtējais pierādījums, ka latvijas amatpersonas jebkura rietumnieka priekšā gatavas līst uz vēdera un negrib aizstāvēt savējos ... Skumji :(
Ilze
I
Parasta avārija būtu tad, ja viens no negadījuma dalībniekiem tā vienkārši nebūtu aizbraucis no notikuma vietas. Vismaz saskaņoto ceļu paziņojumu bija jāaizpilda. Ja tas būtu Jūs, kas tā vnk aizbrauktu un pateiktu, ka aizbraucāt tādēļ, ka sāpēja galva, vai domājat, ka tik vnk tiktu cauri?
tas
t
da kas jūs nacisti vai baigie nacionālisti. Ko piečakarejaties parastai āvārijai. Tādu ir simtiem, nuvienkārši simtiem. Un tas ka ar tādiem s nodarbotos tikai apdrošinātāji ir tikai normāli.
reāli
r
Latvija šokterapijas valsts, pat bērnus neaizstāv, vienaldzīgi pret saviem pilsoņiem, vēl brīnās kāpēc mēs viņus politiķus necienam :(((((((
tas
t
nu jūs saspiedušies esat? parasta auto sadursme. tādu ir simtiem.
Ērglis
Ē
Bingo! Tas izskaidro acīmredzamo Važņa izbrīnu. Tā sacīt, bļins, nenokāsām no labi pelnoša hokejista labu krejumu.
Ērglis
Ē
Tas būtu drusku vairāk par tēmu. Jā, šāda tendence man arī reāli satrauc. Latvijai tā kā būtu jāsakārto legālā sistēma, lai vienkārši iereibis ārzemnieks par smagu nodarījumu netiktu tik viegli sveikā cauri.
tas
t
aloizam nekāds lāga honorārs no procentiem nesanāca. Vecais āksts grib lielu un srežģitu kriminālprocesu jo parastā civiltiesiskā kārtā pa***stu jebkuru procesu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas