Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Latvijas bagātnieki nav gatavi atsaukties aicinājumam pusi naudas ziedot labdarībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hu>he
H
Tieši šo nedaudzo lielbagātnieku dēļ valsts jau arī novesta līdz bankrotam!
Vēlētājs
V
Kāpēc intervēti netiek Latvijas oligarhi?
Zeps
Z
Latvijas oligarhiem to jāpaspēj līdz 2.oktobrim!
Anita
A
Kāpēc nav gatavi? Šķēlem,piemēram,neviens pat nav pajautājis! Noteikti piekritīs! Īpaši pirms vēlēšanām! Tā taču būtu pati labākā reklāma!
maizes klaips
m
Paedushais nepaedushu nesaprot.
SIM
S
Ir pilnīgi skaidrs tas , ka Latvijā nemaz nav nekādu bagātnieku.. Ir tikai dažādu rangu un pasugu īpatņi, kas domā, ka tad, ja ir iespējams uzzīmēt publisku ainu, kurā eksistē kāds pārticības elements, piemēram , uz kredīta, uz 15 gadiem ņemts ekskluzīvs auto, ir sasniegts jau zināms bagātības līmenis, kaut pats ar ģimeni mitinās , piemēram, bēniņos, kuros vēl nav pabeigts kosmētiskais, bet varbūt arī kapitālais remonts, un kredīta ikmēneša maksājumi pārsniedz trissimt latu atzīmi.. Kādi tur var būt ziedojumi, ja ienākumi šobrīd ir mērāmi pāris simtos latu mēnesī.. Vistīrākā ubadzība.. Cienījamie Amerikas miljardieri! Neraugoties uz to, ka ASV ārējais parāds ir mērāms triljonos, ziedojiet taču arī mums ,latviešiem! Mēs patiesi esam tikai neattīstīta Āfrikas pavalsts! Viens jūsu ziedotais nieka miljards mums palīdzētu atrisināt veselu gūzmu problēmu, tai skaitā mūsu nožēlojamo lūzeru Kargina un Krasovicka samilzušās saistības pret Latvijas valsti! Patiesi, ja jūs esiet īsteni jūdi, palīdziet taču saviem līdzpilsoņiem - tikt galā ar samilzušajām problēmām! Mozus ir ar jums, mūžīgi mūžam!
ES
E
Labucīši "Par Labu Latviju"beidzot varat sevi realizēt tautas labā-tikai 1/2 no iegūtā!
gvido
g
... un par 10% runaat vairumam no viniem ir bezkauniiba.... Tos vini jau vairaakkaart ir ietaupiijusi no nemaksaatiem vai pietiekami nemaksaatiem nodokliem... . Nemot veeraa kaa Latvijaa nav progresiivaa nodokla likmes... .
gvido
g
es domaaju, ka sie cilveeki labpraataak "privaataa dziiviitee" izraadiisies uz kaadiem "ziedojumiem" vini savam ego speejiigi... . Un nevienu ziedot nevar piespiest... . Ne vienam... ne arii otram. Vienkaarsi - sie cilveeki savaa buuiibaa juutas tik vareni. Bet savaa vareniibaa vini juutas no taadiem cilveekiem kaa Bils Geits aizskarti - jo vini nespeej meeroties ar so cilveeku ne tikai bagaatiibaa, bet arii cilveeciskumaa... . ... Bet taa buutu vieta, kur veel buutu iespeejams.... . :-)
Jukums
J
Viss ko minēju nav nekas ekstrēms un jau sen darbojās attīstītajas valstīs. Neredzu nevienu pašu iemeslu šeit būtu savādāk.
KLM
K
ja Jūs pigu piesolāt Bērnu slimnīcas apzadzējiem un vēl vienam otram mākoņos mītošam, kuram pietrūkst naudas, vienmēr par maz, tad Jums nepārprotama taisnība.....parazītiem tik vien kā poga pienākas......
parazītiem pigu
p
Šis solidaritātes princips izpaudīsies tā, ka komjaunietis Jukums ies strādāt, lai pašam būtu nauda un nebūtu jāpsiho, redzot, ka citiem tā ir.
Jukums
J
Nē, pareizi ir : Beidzot ieviesīsim sociālo taisnīgumu, normālu nodokļu sistēmu, atjaunosim normālu ekonomiku, iedzīvināsim solidaritātes principu, veidosim normālu sabiedrību bez superbagātajiem un supernabagajiem. Un notiesāsim zagļus - ar nozagtā atgriešanu valstij. Un tas ir pavisam kas cits nekā sazagtā legalizācija un noziedzīgu darbību rezultātā izveidojušās situācijas iesaldēšana, kas neizbēgami ved pie valsts sabrukuma.
parazītiem pigu
p
Ejiet strādāt!
KO
K
Sadalīsim kopīgi to kas pieder tev. 90% Latvijas iedzīvotāju sapnis un dzīves kredo. Sakiet zagļi?Ko tad paši tik slinki ka pat zagt slinkums kur nu vēl strādāt? Sociālisma paliekas - dodiet mums visu , mēs pretī neko

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas