Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Nellija Kleinberga kopā ar Gunti Gladkinu (vidū) un Edvardu Smiltēnu ir noskaņota sakārtot Latvijas Reģionu apvienību tā, lai nākotnē tā kļūtu spēcīgāka un atgūtu pārstāvniecību Saeimā, paliekot uzticīga saviem principiem

Meklē atbildīgo par LRA netikšanu Saeimā

Latvijas Reģionu apvienības neiekļūšana 13. Saeimā sarežģīs iespējas apvienībai īstenot savu programmu, teikts Vidzemes partijas valdes vēstulē LRA Pārstāvju sapulces vadībai. Vidzemes partija (VP) aicina LRA priekšsēdētāju Nelliju Kleinbergu un Pārstāvju sapulces locekli Daini Liepiņu uzņemties atbildību par LRA vēlēšanu rezultātiem, Dienai apstiprināja VP priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis. Viņš uzsvēra, ka premjera kandidāts Edvards Smiltēns savu darbu paveicis labi, taču kampaņā esot pieļautas vairākas kļūdas.

Top komentāri

no Valkas
n
Mans pirmais jautājums reģionāļiem pēc atjaunošanas būs - Valkas novada vadoni Kraukli - cik gadus novads atmaksās parādus par gadu ilgām svinībām kas sākās 2017 decembrī ar elites dienu ilgu dzirdīšanu kultūras namā un beigsies 18.novembrī ar tādu traci, ka vienīgā šūšanas darbnīca Valkā gadu slēgta pašvaldības pasūtījumu dēļ. Un tas viss tikai tāpēc , lai pierādītu, ka Latviju dibināja Valkā nevis Rīgā???
Ja smīns
J
Nebija Baldones bijušās domnieces Putniņas stāsts...gribēja visu valsti ar vāverītēm izdaiļot...tikai no tā nevienam ienākumi nepieaug...vienu uzlika sev Baldonē un beidzās visi prieki. Kādi šeptmaņi, un kurš normāli domājošs to visu nesaprot...Kā ieej tāda šeptmaņa birojā tā redzi kafija un kūka uz galda...bet kad viņi strādā? Vai strādā tikai pa mobilo telefonu;((
Vecais Mačs
V
Vainīgs bija starptautiskais imperiālisms, laikapstākļi, iepriekšējie neražas gadi Bondara vadībā un Kraukļa dziesma.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas