Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Munkevics apcietināts; sēdēs vienā cietumā ar Hlevicki

Rīgas Centra rajona tiesa ceturtdien nolēma apcietināt arī nu jau bijušo Jūrmalas mēru Raimondu Munkevicu, informēja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) pārstāvis Andris Vitenburgs. Iepriekš tāds pats lēmums tika pieņemts attiecībā uz viņa partijas biedru Normundu Pīrantu. Abi tiek turēti aizdomās par kukuļošanu.

R. Munkevics nonāks Centrālcietumā, kur jau par kukuļdošanu vairākus gadus atrodas bijušais Jūrmalas mērs Juris Hlevickis. Tieši Centrālcietumā nonāk tie, kuriem kāda Rīgas tiesa kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu, norāda aģentūra BNS.

Jau vēstīts, ka atšķirībā no N.Pīranta, R.Munkevics tiesā ceturtdien ieradās stingu sejas izteiksmi un neizrādīja nekādas emocijas. Aiz viņa tiesas zālē iegāja advokāts Aivo Leimanis.

Tiesa par apcietinājumu N.Pīrantam lēma 2,5 stundas, nedaudz vairāk laika prasīja lemšana par R.Munkevicu. Kā novēroja Diena.lv, tiesā N.Pīrants ieradās smaidīgs.

Dienai iepriekš teica N.Pīranta advokāts, ne viņam, ne viņa klientam nav zināms, kādos nodarījumos N.Pīrants tiek vainots. "Ir zināms tikai pants, bet tas jau neko neizsaka," teica advokāts. Esot dīvaini, ka desmit minūtes pirms sēdes viņam tiek parādīts, par ko vispār esot lieta.

Jau ziņots, ka kriminālprocesā par 5000 latu kukuļa piedāvāšanu, lai nodrošinātu Jūrmalas mēram labvēlīgu rezultātu ceturtdien gaidāmajā neuzticības balsojumā, KNAB izmeklētāji pēc vairākām kratīšanām aizturēja pašu R.Munkevicu un viņa partijas biedru N.Pīrantu. Kukulis piedāvāts deputātei Ivetai Blauai (JL). N.Pīrants pērnā gada rudenī tika iecelts par SIA Jūrmalas ātrā palīdzība valdes locekli pēc R.Munkevica rīkojuma.

(papildināta ar pirmo rindkopu)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas