Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

papildināta (23:35) - Tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš atkāpjas no amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Ja neprot pierādīt savu taisnību,nav spēka cīnīties,lai demisionē.!
K-K
K
... Ja Dombrovskis ir nostadijis so zidu organizaciju kompensacijas pieprasijuma lietu POLITISKA SFERA --- kas jau ir neapdomati izvirzita internacionalo tiesibu skala ar ASV es UN BEZABRENES zidu LOBIJISTU SPIEDIENU ASV VALDIBAI, SASNIEDZOT JAU AS Klintones atbalstu --- tad, Gaidim Berzinam neatlika cita izeja ka reaget pret sadu DOMROVSKA nepardomatu, pret koalicijas principiem, VALSTS TIESISKAS AUTONOMIJAS un pret VALSTS GODA UN LATVIESU TAUTAS PASCIENAS verstu pretvalstisku DARBIBU !!!!. ... KAMER MES, AUHTOHTONAS TAUTAS, LATVIESI --- NEVAINIGIE UPURI ---NEESAM SANEMUSI REPARACIJAS NO KRIEVIJAS UN VACIJAS ... , KURU GALEJAS SUMMAS VARETU ARI IETILPINAT SO ZIDU TAUTIBAS SABIEDRISKO ORGANIZACIJU PIEPRASITAS KOMPENSACIJAS( GADIJUMA , JA TIEK PIERADITS INTERNACIONALI PIELIETOTS UNIVERSALS KOMPENSACIJU IZLIDZINAJUMU PRINCIPS .... UN BEZ DISKRIMINIZACIJAS ARI LATVIESU UN CITU TAUTIBU SABIEDRISKO IPASUMU ATGRIESANA) ... ....TIKMER ... SIS NEIZPROTAMAIS, DZILI AIZVAINOJOSAIS, PROVOKATORISKAIS UN LEGALI NEATBILSTOSAIS UN DISKRIMINEJSAIS KOMPENSACIJAS PIEPRASIJUMS, LIETA , BUTU ---- NEPIENEMAMA ---- KATRAM LATVIETIM, PATRIOTAM UN KATRAI VINU PARSTAVETAI POLITISKAI ORGANIZACIJA VAI POLITISKAI PARTIJAI !!!!! ... BET, KA TAS STAV SOBRID ...PASREIZEJAIS ZIDU ORGANIZACIJU KOMPENSACIJAS PIEPRASIJUMS IR NEATBILSTOSS NE INTERNACIONALAM KONVENCIJAM NE LIKUMIEM, NE ARI LATVIJAS REPUBLIKAS INTERESEM ! ... TAMDEL, MP DOMBROVSKIM IR JAUZNEMAS PASAM ATBILDIBU PAR SO PRETVALSTISKO NOSTAJU UN POLITISKI NOSTADITO SPIEDIENU UZ LATVIJAS REPUBLIKAS TIESISKAS AUTONOMIJAS BUTIBU, UN, VEICOT TALAKU KOALICIJAS, VIENOTIBAS UN VALDIBAS POLITISKAS PASNAVIBAS TURPINASANOS ... VISU TO KAS APDRAUD VALSTS STABILITATI SAGRAUJOT PASREIZEJO KOALICIJU !!!!!!
Adatiņa
A
Komentāri protams idiotiski,bet Gaidim,tomēr vajadzēja vairāk cīnīties! Varbūt pārdomāsi?
arturs
a
Svarīgi Latvijas sabiedrībā šo pozīciju nenostādīt kā cīņu pret ebrejiem - tad mēs cietīsim sakāvi. Šis jautājums jāievirza tiesiskuma principu gultnē, kā to savā argumentācijā jau minēja Bērziņš. Nedrīkst bļaut - žīdi kropļi, vajag ņemt pie dziesmas ļoti konkrētas personas, kuras bīda šo lietu - LŪDZU kādu žurnālistu (ja tādi mums ir) sagatavot pētījumu - kuri ir tie gribošie cilvēciņi, kurš no ASV brauc un dīc? Uz kāda tiesiska pamata citu valstu pārstāvji atļaujas mūsu mājās kaut ko prasīt?
arturs
a
VL aizvien pārliecinōšāk pierāda, ka ir vienīgie, kuriem svarīgas Latvijas un latviešu intereses. Pārējie tikai rāpus un klanīdamies māk staigāt. Vienotība ļoooti grauj savas pozīcijas ar apbrīnojamu neatlaidību. Iepriekš mana bals tika Dombrovskim, bet šobrīd mans vienīgais favorīts ir VL.
post factum
p
Lūk, to es saprotu- valstsvīra cienīga rīcība no G. Bērziņa kunga puses. Lai nu vienotības gļēvulīgais zaķis pamācās, kā politiķiem jāuzvedas!
Fiksais
F
Visu cieņu Gaidim Bērziņam par stingro stāju! Tautai jāzin tās nodevēji, kas grib aplaupīt savu taut pāris blēžu labā!
19.divīzija
1
Juus ticat tiem čekistu veidojmiem?... Beerziņš uz ceļiem Cibuļskas priekšaa Jums laikam dikti patiik.....
  • 0
  • 0
Cila
C
Jacer, ka saja cina pret zidu nekaunibu, uzbrukumiem kadi nak no zidiem Latvija, no Krievijas zidiem , no ASV zidiem, uzvares. Lai veicas latviesu tautai cina pret nelietigajiem, alkatigajiem zidiem.
Lukas
L
Es neizsledzu, ka sis netira plana autori, uzlikt G.Berzinam atrisinat zidu jautajum nak tiesi no Skeles skolniekiem, intrigantiem A.Pabrika, A.Stokenberga, kur nevar samierinaties ar to ka A.Stokenbergs par bledibam, nodoklu nemaksasanu netika ievelets Saeima, bet velak negodiga celaso bledi ka bezdarbinieku iestuma PV valde ko organizeja, nu jau var saukt ista varda, karteja politmafija Vienotiba. G.Berzinam visu cienu.
Tabu
T
Visu cienu G.Berzinam par pilsonisu drosmi un godigu darbu. Ir tacu jabeiz zidu pakalas laizit.. V.Dombervski, ja tu un tava Vienotibas partijaj ir zidiem kaut ko parada tad vineim arii maksajiet no savas kabatas, bet nelieciet Latvijas valstij un latviesu tautai atraut sev maizes kumosu atraut , lai iztaptu zidu nekuanibai un jus neliesi taisitu sev karjeru uz latviesu tautas asinimun mirusajam dveselem.
xyj židjarām
x
visu cieņu Gaidim Bērziņam !!!! kad mēs vienreiz latviešu tauta tiksim vaļā no šīs amīšu - židjaru kontrolētu dibenu laizītāju cilvēciņiem - Domrovskiem, Bērziņiem, Strīķēm, utt.......?????????
???
?
Vai Laventa,Kargins,Godmanis un pārējie žīdi savu tiesu nav paņēmuši?
latvietis
l
Nu šoreiz visu cieņu Bērziņa kungam! Nu cik var malt vienu un to pašu? Nu cik ilgi mums mēģinās iebarot to, ko neviens negrib un netaisās ēst? Atkal laikam kārtējā bada dzeguze no ASV taisās Latviju apciemot un šis jautājums ir "aktualizējies"?! Kādēļ gan būtu jātaisa kaut kādi ekstra izņēmumi vienai tautai?! Kādēļ gan vieniem (un visu laiku nez kāpēc vieniem un tiem pašiem, it visur pasaulē) būtu jābūt vienlīdzīgākiem par citiem? Otrā pasaules kara laikā, ko starp citu neizraisīja Latvija, Latvijas teritorijā cieta visas tautas! Kara laikā Latvijai pašai notiekošo savā teritorijā un okupāciju varas rīcību nebija iespējas ietekmēt! Un visvairāk cietusī tauta Latvijā ir latviešu tauta!!! Kāds gan šobrīd šai vienas pazīstamas bankas "trūcīgo" akcionāru un valdes locekļu izveidotajai organizācijai ir sakars ar pirmskara laika Latvijā pastāvējušajām ebreju sabiedriskajām organizācijām??? Tad jau arī es varētu piemēram tagad Krievijā prasīt Krievijas valdībai piešķirt man īpašuma tiesības uz kādu ēku Maskavā, kas pirms kara piederējusi latviešu tautības cilvēkiem, tikai uz tā pamata, ka arī es esmu latviešu tautības! Tas taču ir pilnīgs vājprāts! Ļoti rūpīgi sekoju līdzi šim jautājumam. Nekad vairs nebalsošu ne par vienu politisko spēku un konkrētiem cilvēkiem, kuri atbalstīs šo priekšlikumu!
asv naida kurin...
a
Tas ir asv vēstnieces spiediens saistībā ar Klintones vizīti pieprasīt pirmskara ebreju īpašumus...
Gudrinieks
G
Lietuva gan atdeva ebrejiem īpašumus un tagad to viltīgi izmanto kā precendentu pāridarījumu piedzīšanai no Krievijeas (PSRS).
Bendes
B
Žīdiem vajadzētu atdot Krievija visu zeltu un bagātību ko VIŅI NOZAGA pēc tam kad nogalināja Tzaru ģimeni
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas