Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

papildināta - Dzintars: SC Satiksmes ministrijas dēļ ir gatavs notēlot okupācijas fakta atzīšanu

Saskaņas centrs (SC) ir gatavs pat notēlot okupācijas fakta atzīšanu, lai tiktu pie kārotās Satiksmes ministrijas, uzskata nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Savukārt SC līderis, Rīgas mērs Nils Ušakovs norādīja, ka viņam neesot ne laika, ne vēlmes pētīt nacionālās apvienības paziņojumus, ziņo LETA.

R.Dzintars uzskata, ka SC politiķu izteikumi skaidri demonstrē partijas vēlmi tikai "tikt pie siles", nevis uzņemties atbildību, strādājot valdībā. Šādus secinājumus viņš izdara pēc SC politiķu izteikumiem par vēlmi iegūt savā pārziņā tieši Satiksmes ministriju, liecina apvienības paziņojums medijiem.

"SC interesē tikai nauda, un tās dēļ viņi ir gatavi pat publiski notēlot okupācijas fakta atzīšanu. SC ar šādu pieeju ne ar ko neatšķiras no oligarhu partijām iepriekšējās Saeimās, kuras vadīja nevis ideoloģija, bet gan kāre pēc naudas. SC augstāk par principiem stāv tieši vēlme "tikt pie siles", uzskata R.Dzintars.

VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs arī SC kritizē par to, ka apvienības ambīcijas uz Satiksmes ministriju gan ir plaši pieteiktas, bet ministra kandidāts publiskots netiek, kas nozīmē, ka šī partija pārāk neuztraucas par ministrijas vadīšanas kvalitāti.

Nacionālā apvienība VL-TB/LNNK savus ministru kandidātus ir publiskojusi jau pirms vēlēšanām un aicina to izdarīt arī visas pārējās partijas, norādīja R.Dzintars.

Attiecībā uz satiksmes ministra amatu Nacionālā apvienība deleģē Valteru Bolēvicu, kurš ieguvis transporta nozarē starptautiski atpazīstamas universitātes maģistra grādu, turklāt ir strādājis šajā nozarē virknē valstu, tajā skaitā Sauda Arābijā un Apvienotajos Arābu Emirātos.

(papildināta ar N.Ušakova viedokli)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas