Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

papildināta - Premjers pieprasa skaidrojumu Bičkoviča pilsonības lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kampējs
k
Īstenībā kāda šķirba, - pilsonis vai nē, - ka tik piesedz mūsējus un pareizo ģenerālprokuroru sabīda.
foto>>Pēterim
f
Puikam nav nekāda vaina. Smuks diezgan.
vadonis
v
Bēdīgi ka Augstākās tiesas priekšsēdētājs ir ieguvis pilsonību nelikumīgā ceļā. Ak jā, bet mēs taču esam visu iespēju un oranžo zemē Latvijā!
foto
f
Bildi paskaties, ar latvieti ome gan nebūs sagrēkojusi.
Pēteris
P
163 komentāri. Vienas vienīgas samazgas. Nevienam prātā laikam pat neienāk, ka runa ir par LATVIETI. Par latvietes dēlu. Par latvietes brāli. Par latvietes vīru. Par latvieša tēvu. Par cilvēku, kura vecmāmiņa Ulmaņlaikos likumīgi strādājusi Latvijā. Runa taču ir par MŪSU cilvēku. Par latviešu cilvēku. Par cilvēku. Brīnos kā latviešu vidū var rasties tādi ļauni un mazsiki cilvēki, kā šo komentāru autori. P.S.Viens par bija ieminējies, ka šo ģimeni - Ivaru, Zentu, Santu un Dāvi varētu izsūtīt aiz Zilupes.... Mīļie tautieši - attopieties!!!
lasItāja
l
Uzjautrinoši! Ja jau "vectētiņš" neatzina par savu bērnu, tad tagad Latvijas valsts atzīst, bez DNS vai citiem taustāmiem pierādījumiem.
X+Y
X
P.S. izvēlētais „iegansts”, ar vecmāmiņas „iespējamo” nepilsoņa statusu un šī jautājums cilāšana cilvēkam, kurš ir dzimis, audzi Latvijā un dzīvo šeit jau trešo paaudzi, ir vienkārši smieklīga .... varētu domāt, ka mums sōbrīd valstī nav svarīgāku problēmu, ko darīt .... +++ Kurmīti, neizliecies par vientiesi! B. nav parasts Jānis vai Pēteris, kas dzimis un dzīvojis 3.paaudzē Latvijā. B. IR TIESNESIS, KURA STATUSAM IR NEPIECIEŠAMA PILSONĪBA. Ja tā iegūta nelikumīgā veidā, B. kā dresētu duksi TP var regulēt vajadzīgajā virzienā.
lno
l
ja vectētiņš ir bijis latvietis _____________________ Tad biete būtu kālis:)
biete
b
ja vectētiņš ir bijis latvietis,tad nekādas neskaidrības te nav ko muļļāt,kas te kāds jau galīgi aptracis? kuram tagad vajadzīgs ir Bičkoviča krēsls?Vai Maizītim?Tad ziniet,lai Maizītis labāk klusē par savu izcelsmi,jo domāju,ka viņš vispār savu tēvu nav vaigā redzējis.
Mija
M
Nesaprotu Bičkoviča motivāciju par varas makti mantot Latvijas pilsonību, nevis naturalizēties. Man pazīstama ģimene līdzīgā situācijā glīti visi bariņā naturalizējās, tagad dzīvo, stādā un naktīs guļ mierīgi. Bičkoviča gadījums ir bīstams, jo padara viņu manipulējamu, kas tiesnesim ir pilnīgi nepieļaujami. Laikam taču Tautas partija ilgi un uzcītīgi meklēja, līdz atrada cilvēku ar gana iespaidīgu skeletu skapī, lai padarītu par raustāmu ampelmani savu savtīgo mērķu sasniegšanai.
@
@
Kungi ir dāļājuši ordeņus un pilsonību visiem, kas par to maksāja, tieši vai netieši. Kāpēc tāds izbrīns? Aizmirsies pasu skandāls un vainīgo atrašanās valsts iestādēs, kā turpinājums viņu darbībai tad? Aizmirsusies Kargina senču lieta?
Dr.xy
D
Ari Godmani ir janodod tiesai,kadu laiku atpakal vins publiski zinoja,ka vinam esot zinamas vismaz 290 personas kuras ir sanemusas Latvijas pilsonibu nelegali.Kadel par so lietu nekas nav dzirdams!?
He he...
H
Paskat, JL atkal kopā ar šloša ambermani rok nost AT priekšsēdētāju! Un teica, ka ar šlosi JL nu nekādi kopā neejot, bet ja kāds JL nepatīkamais jānorok tad JL moraļe pa dupsi ārā! Ar to arī JŪS visus apsveicu! JL un atslēdznieka sojuzs darbojas!
lno
l
...izvēlētais „iegansts”, ar vecmāmiņas „iespējamo” nepilsoņa statusu un šī jautājums cilāšana cilvēkam, kurš ir dzimis, audzi Latvijā un dzīvo šeit jau trešo paaudzi, ir vienkārši smieklīga .... varētu domāt, ka mums sōbrīd valstī nav svarīgāku problēmu, ko darīt .... _________________________________________ Nevis iespējamo, bet pierādīto nepilsoņa statusu. Lielākā daļa nepilsoņu ir dzimuši un uzauguši Latvijā. Kā ar tevi, sprukstiņ, vai sava tēva vārdu zini jeb tev brīva izvēle no vairākiem, esi ieņemts kaujas par ražu laikā no Rīgas talciniekiem sovhoza siena šķūnī?:)
saruna
s
Nezini, no kurienes tāda smaka?! Tad ta jautājums! Kurmītis pavēra muti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas