Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

„Par Labu Latviju!” vadīs Guntis Belēvičs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BGB
B
Nu jūsmojiet vien! Tikai pēdējo rindkopu pārlasiet vēlreiz un padomājiet, vai tiešām grimstošo kuģi stūrēs uzņēmēji vai tomēr vecie vēži?
godprātīga vēlētāja
g
Par labu Latviju pagaidām izskatās vienīgais reālais veids ne vien kā glābt LR no gaidāmajām parādsaistībām, bet arī nodrošināt pensionāriem pensiju, studentiem stipendiju, un, ja vēlaties- cilvēkiem ar īpašajām vajadzībām - attiecīgu aparatūru, kas viņiem pienākas. Tas nebūt nav utopiski, jo ir valsts tiešais pienākums, kuru tā nepilda. Attopieties cilvēki, tieši uzņēmēji ir tie "uzņēmīgie", no kuru makiem aiziet nauda valsts kasei. Vai esam dzirdējuši, ka viņu iestādes būtu iedzīvojušās parādsaistībās? Aicinājums nespriest pēc deguniem un vārdiem, bet gan pēc darbiem. Vai Jūs būsit tie, kas izvilks Latviju no ekonomiskās bedres, kurā tā šobrīd atrodas?
Šampēteris
Š
Jo viss domas spēks tagad jāvirza tādu ideju attīstībai, kuru realizācija vispirms nodrošinātu Latvijā visiem darbu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ 50000 jaunas darba vietas ar 3000 EUR algu.
@
@
"Kustībā esam pulcējušies visdažādāko nozaru uzņēmumu īpašnieki un vadītāji, kuri līdz šim bijuši tālu no politikas." Dzīvojuši citā valstī? Nav tikušies pokera, zolītes un biljarda klubos ar politikāņiem? Nav veidojuši sakarus aizkulisēs, lai " optimizētu" nodokļus? Kaut kā naivi izklausās. Pēc jēriņiem. Tīri vai jāveic mākslīgā elpināšana un jāsagādā baltā krāsa, lai pielabotu melnumus, kas šiem radīsies, pēkšņi saskaroties ar netīro politiku.
gleznu spekulants
g
Nu musejais bus Saeima
J.Biotops
J
Kompānijai ar tādu nosaukumu aptiekārs tiešām ir vispiemērotākais vadītājs. Par vietnieku kāds psihiatrs jāpiemeklē, drošs paliek drošs.
Reinis
R
Prostitūcija, ieroči, alkohols, nakotikas un farmācija - visas šīs nozares parasti ir saistītas ar augstākās pakāpes korupciju un neviens man neiestāstīs, ka Belēvičs ir tīrs kā kristāliņš. Atceros pirms gadiem bija pāris skandāli par šo tēmu, bet to jau, lai šķetina žurnālisti!
biceps
b
...un trešais vietnieka vārds - saulītis izsaka visu man šodien viss! nost ar tizlumu!
biceps
b
............pie tam baigais tizlenis
biceps
b
cik tv esmu šo klausījies,rodas jautājums - kāda tad šim izglītība? par gudru es nenosauktu
Cita alma
C
Belēviča kungs arī ir gudrs, skaists un bagāts. Nez, kādas zāles jālieto, lai būtu tik raita valodiņa.
blefs
b
pārsvarā neveiksmigu uzņēmēju grupai kuru parādi žņaudz nost nekas nevar izdoties. vienīgais-- uzlabot pašiem savu labklājību.
cover
c
Lai izdodas!!!
Lauķis
L
Kukuļdevēju spiets
bimba
b
Jauki! Vismaz nav nekāds politiķis, kas varētu sagandēt plānu par labāku Latviju, bet uzņēmējs ar profesionālām dotībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas