Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Par lidostas "Rīga" valdes locekļiem ieceļ divas konkursā izraudzītas personas

Satiksmes ministrija kā starptautiskās lidostas Rīga akcionārs par kapitālsabiedrības valdes locekļiem apstiprinājusi Tomu Nāburgu un Helēnu Rudušu, kuri izvēlēti atklāta konkursa kārtībā.  T.Nāburgs līdz šim bijis SIA FKB Finance valdes priekšsēdētājs, pirms tam vadījis a/s DnB NORD Banka Rīgas reģiona filiāļu tīklu un strādājis arī Austrijas konsultāciju uzņēmumā GFI.

Ieguvis MBA grādu Rīgas Biznesa skolā, bakalaura grādu politoloģijā Vidzemes augstskolā un maģistra grādu šajā pašā zinātnē Sodertornas Universitātē Zviedrijā. Valdes loceklei H.Rudušai ir ilggadēja darba pieredze aviokompānijā _Austrian Airlines_. No 2002. gada līdz šim brīdim viņa ir lidsabiedrības oficiālā pārstāve Baltijas valstīs, pirms tam ārvalstu uzņēmumu pārstāvējusi tieši Latvijā. Iepriekšējā darba pieredzē ir arī tūrisma aģentūras SIA _Impressum _vadīšana, deviņdesmito gadu sākumā darbs Satiksmes ministrijā tūrisma attīstības jomā un citur. Valdes loceklis T.Nāburgs darbu starptautiskajā lidostā _Rīga _sāks 21. septembrī, bet H.Ruduša – 2. novembrī.Atklāts konkurss uz diviem vakantajiem uzņēmuma valdes locekļiem tika izsludināts 6.augustā pēc tam, kad līdzšinējais lidostas _Rīga_ viceprezidents Jānis Baļķens pēc paša vēlēšanās nolēma atstāt valdes locekļa amatu. Vēl viena valdes locekļa vieta paredzēta lidostas statūtos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas