Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pētījums: HIV/AIDS ārstēšana Latvijā dārgākā Baltijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WC
W
UUUUUUūūū, Ieviņ! Cipariņi kur par to ka Pasaule uzskata , ka geji ir 90% ! ????
WC
W
Taču ne par to ir runa, bet par to, ka homoseksuāļi drošu seksu sāka popularizēt jau tad, kamēr heteroseksuāļi žākstījās un šausminājās! ================ JA Jums pieejams internets , tad US FOOD and Drug Administration ir daudz daudz interesantu faktiņu! Oficiālas annāles redzējis ciparus, ka tieši Hs vidē HIV/AIDS pēdējo gadu laikā ( te domāju laiku no 2004-2007) ir audzis dramatiski. Jaun-inficēto HIV/AIDS skaitā, tieši HS sastāda līdz 60% no viesim jaun-inficētiem * Kāpēc US FOOD and Drug Administration (valsts aģentūra, līdzīga mūsu SVA) atkārtoti uztur aizliegumu neizmantot par (asins un orgānu) donoriem tos, kas piekoj MSM (men who have sex with other men (MSM) tātad geius? Atbilde – apmēram 75% MSM, kas paši zina (ka ir inficēti un ir par to inforemēti,) līdz ar to ir nederīgi donori. No atlikušiem 25% gejiem, (kas nav vēl informēti par savu saslimšanu) un , kas vēlas donorēt savas asinis vai orgānus, iespēja inficēties ar HIV/AIDS un citām zarazām salīdzinot ar tradicionāliem ir 200 reizes lielāka!!!!! Tur vēl daudz citu interesantu cipariņu! Diezgan šokējoši, starp citu. Ja ir interese varu iedod saitīti. Secinājums – geju dzīvesveids – pagalam neveselīga nodarbe
WC
W
Ieva » WC 14:15 .....nieru mazspējas cēlonis ir ne jau infekcijas vai audzēji, bet II tipa diabēts, savukārt galvenais otrā tipa diabēta cēlonis ir negausīga rīšana. ================ Paldies ka norādījāt uz cēloņiem. Rīšana tātad ir netikums. A kas tad ir tikums? HS un praids? Svingeru klubi?
WC
W
Ieva » WC 14:09 "Pasaule uzskata, ka homoseksuāļu ir ap 10-12% procenti," Nu kaut vai 50% .( Ir arī tāda tēze- Pasaule uzskata, -visi tradicionāli - tie ir slēptie Hs! , man faktu. nav pierādīt nevaru. Zinu un pazīst sievetes, kas no rīta pieceļas un jūtas kā sievietes, dienā kā aktīvais gejs, savukārt vakarā, kā pasīvais. Sajūtas! Ko tām padaŗisi!). Lai tā būtu! 15% Saitītes uz "pasaule uzskata". ! l Lai arī faktiņi runā! Citādi bez faktiņiem - ticība, ne zinātne!
Ieva
I
Un nevajag kultivēt stereotipus, ka akcīze kaut ko sedz, jo vēža ārstēšanas izmaksas ir tik lielas....Par nieru mazspēju līdz pat nieru pārstādīšanai vispār nerunāsim. Un, saskaņā ar to pašu pasaules statistiku, galvenais nieru mazspējas cēlonis ir ne jau infekcijas vai audzēji, bet II tipa diabēts, savukārt galvenais otrā tipa diabēta cēlonis ir negausīga rīšana. Tā kā teorētiski viņi nav pelnījuši ārstēšanu, taču no otras puses izdevīgāk ir ārstēt, nevis gadiem vizināt ār ātrajiem no mājas uz reanimāciju.
Ieva
I
Pasaule uzskata, ka homoseksuāļu ir ap 10-12% procenti, un arī pie mums min tieši to pašu skaitu. Taču ne par to ir runa, bet par to, ka homoseksuāļi drošu seksu sāka popularizēt jau tad, kamēr heteroseksuāļi žākstījās un šausminājās!
Ieva
I
Slikts ir nevis pats fakts, ka cilvēku ar ātrajiem ved uz slimnīcu, gulda reanimācijā.....Slikti ir tad, ja tas ir jādara, lai gan situāciju varēja novērst nodrošinot zāles!
WC
W
> Ieva 11:46 Bet ne par to, kas slimo, ir runa. Varbūt, ka arī varētu attiekties no AIDS slimnieku ārstēšanu par valsts naudu, bet tad jābūt konsekventiem un neārstēt dzērājus, resnīšus, kas dabūjuši II tipa < ==== Nu pīpmaņu un gādīgas dziras lietotāju priekšā galvas jānoliec! Viņi pērkot dziru arī akcīzi nomaksā! Tātad nodokļi vlastij. Līdz ar to Aids un narkomānu ārstēšana pa lielam uz pīpmaņu un grādīgo dzērēju pleciem! A ko no narkomāna vai HS paņemsi? B audu? Tā paliek viņiem! Mums - viņu slimības. Ir priekšlikums. Mozaika apdrošina HS pret šo neveselīgu dzīvesveidu, līdz brīdim, kamēr atrod geju_gēnu! Ja (gēnu atradīs), tad bezmaksas ārstēsāna no valsts puses attinama. A apdrošināties gan Mozaika varētu piedāvāt! Neko sliktu te neredzu!
zvirbulēns
z
Esi narkomāns, turklāt dabūjis HIV/AIDS, nav naudiņa ko ārstēties - mirsti, i visiem būs labāk :)))
WC
W
Arturs » Ieva, WC 11:10 Ievai, diemzel, ir taisniba. Pec statistikas lielakais HIV inficeto skaits ir narkomanu un heteroseksualu cilveku vidu. =========== JA jau sakiet "A", tad sakiiet āri "B". Proporcija Hs pret tradicionāliem?. Cik tad galu galā ir šo HS? Puse no visiem? Faktiņus . Cipariņus lūdzu! Pasaule vidēji uzrāda 1-3%. Pie mums esot 15%!!!!!"" Linda Freimane, TV_šovā , "Kas notiek Latvijā" Tāpēc, iespējams aŗi ārstēšana tik dārga, ja kas
WC
W
jaunas heteroseksuālas sievietes, turklāt precētas, un ne jau savas vainas dēļ, bet tāpēc, ka vīrieši izmanto savu iespēju nesodīti maukoties un izplatīt infekciju! ============= Ja kuce neļaus sunim nespīdēs! UN varbūt ir laiks beigt tiražēt klišejas par vīriešiem maukuriem un svētajām cietējām sievām, kas dienā strādā pelna iztiku un vakarā speistas piespiedu kārtā pildīt sieva pienākumus! Ir vajadzīgi divi
WC
W
Ieskaties SVA mājas lapā! Tur infa ir . Attiecība 20/80, ja salīdzina "pārliecinātos, born that way" anāli_nokniebties _piekopējus pret tradicionāļiem Kaitīga tā nodarbe odnako! Kaifs viņiem. Izmaksas uz visu pleciem! Saredzu līdzību ar PAREX banku- peļņa K&K izmaksas uz visiem! Tā viš ir
WC
W
>Ieva » Vita 09:06 ......Taču problēma ir tā, ka vismaz kamēr nav atcelta neatliekamā palīdzība, hroniski slims cilvēks, tai skaitā AIDS slimnieks, kas netiks pienācīgi ārstēts,regulāri ar ātrajiem vizināsies uz slimnīcu.....< Un kas gan tur slikts, ja nedziedināmu cilvēku ved ar ātriem?
hiho
h
Brīnums, bet šoreiz piekrītu Ievai
Ieva
I
Bet ne par to, kas slimo, ir runa. Varbūt, ka arī varētu attiekties no AIDS slimnieku ārstēšanu par valsts naudu, bet tad jābūt konsekventiem un neārstēt dzērājus, resnīšus, kas dabūjuši II tipa deiabētu, pīpmaņus ar visām to pīpmaņkaitēm sākot ar HOOPS....Tā kā pirms nosodīt, padomājiet, vai paši esat nevainojami?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas