Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +5 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pilsoniskā savienība un Jaunais laiks pabeidz tuvināšanās sarunu pirmo raundu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Ejiet pa skuju taku, labējie nelieši! Solidaritāte jums atņems visas vietas saeimā!
Kalējs
K
Lasu, ka te ir interese par Viņķeli. Nu, Pēter, kā ir? Kā ar to VDK un Maskavu? Un to špionēšanu? Kamēr nezināšu, kā bija, kamēr pats nepateiksi, un kamēr tu tur pa priekšu grozīsies, tavu PS pat acu galā negribu redzēt.
bet
b
platformu vajadzētu paplašināt - Visu Latvijai kā jaunatnes vidū augoši populāra partija adn nevarmācīgu nacionālpatriotisku ievirzi varētu būt ļoti labs komponents. Ja SC savā blokā iekļāvis pretvalstiskus un agresīvi imperiālistiskus komponentus un tādejādi piesaistījis balsis, vienlaicīgi absorbējot to mēreni šovinistiskā vidē, tad VL ir daudz organiski tuvāks, jo īpaši PS. ir arī protams citas iespējas.
K-K
K
... Katras politisko partiju apienibas consolidaciju litmus papirs ir - VISU LATVIJAI !!! ... Kas saistisies ar sis partijas nostaju, tas bus tikai ieguvejs beigu spele !!! ... BET MILIE TAUTIESI, DOMAJIET LIELOS VERIENOS - NE TIKAI PAR PARTIJAM BEZABRENE - PAR LATVIJU !
Jukums
J
Nekāda konsolidācija ar vāji slēptu vienīgo mērķi vēl 4 gadus paturēt varu tur nepalīdzēs - vienkārši jāsāk strādāt, beidzot jāievieš progresīvā nodokļu sistēma, jāķeras klāt biezajiem, utt bet tieši to jau tik ļoti, ļoti negribas pieļaut! Un tad rodas visādas krēslu pārbīdīšanas idejas, ko mēģina nosaukt par "konsolidāciju".
Zinātājs
Z
Tiem politiķiem, kuru reputācijas ir apšaubāmas vai kuri tā vai citādi ir turējušies pie siles, pieņēmuši apšaubāmus lēmumus vai saeimā balsojuši pretēji Latvijas interesēm, nav vietas šajā politiskajā apvienībā.
Berta
B
Viss jau būtu labi, ja vien tajā kompānijā kāds gribētu pieņemt TB/LNNK, uz kuras kļūdām un bučošanos ar TP tauta norādīja jau gadiem. Ja šī partija slimo ar tādu ēzeliskumu un neņem galvā tautas viedokli, bet gadiem turpina turēties pie TP atmestajām drupačām no siles, tad es neredzu nekādu labumu Latvijai no Baķkas un Zīles agresīvās zagšanas politikas. Tas ir līdzīgi kā ar noziedzniekiem, kuri reiz uzsākuši savas noziedzīgās gaitas, nekad tās nebeigs. Nevajag mums to "otro riņķi"! No kļūdām, tajā skaitā, no lētas ticēšanas sasmērējušamies politikāņiem ir jāmācas! Par ZZS domāju, ka viņi varētu nenākt šajā bariņā, bet iet kopā ar VL, - laukos šiem būs pietiekams atbalsts. Apvienojot konservatīvo un bezgala piesardzīgo ZZS ar pārdrošo VL var veidoties tieši tas, kas reģionu attīstībai dos pozitīvu grūdienu.
Djadja Stjopa
D
Šī mākslīgā latviešu kārtējā sašķelšana "labajos" un "sliktajos'", ar ko patlaban nodarbojas Jaunups un Kristovskis, ir kārtējā traģiskā kļūda, ko šādi politikāņi pieļauj, lai pie varas 10.saeimā nāktu citi spēki. Protams, sevi pieskaitot nez kāpēc "labajiem", pārējos - "sliktajiem". Atvainojiet, neredzu ne mazāko iemeslu, kāpēc Jaunupa, Kristovska &Co cilvēciskās vai kādas citas īpašības man būtu jāvērtē augstāk kā komponista Paula, dramaturga Putniņa, dakteru Strazdiņa, Daudzes, bērnu aizstāvja un garīdznieka Baštika un daudzu daudzu citu "slikto" sarakstā ierindoto cilvēku īpašības. Drīzāk gan otrādi. Ja nevar visi latvieši vienoties - slikti, bet mākslīgi sarīdīt vienu pret otru - pat noziedzīgi.
Ernests
E
Ko tajā visā dara ar apšaubāmu reputāciju apveltītais Pēteris Viņķelis? Ja kaut ko konsolidē Vinķelis un Jaunups, neko labu neceru sagaidīt. Izskatās - Jaunups ir jaunais Titavs. Divu "pelēko kardinālu" konsolidēšanās - tad jau labāk, lai ir tā, kā ir...
monitors
m
Šai rakstā tas pēdējais teikums satur informācijas lauvas tiesu. TP nav pārliecināta, ka konsolidācija Saeimas vēlēšanām ko dos.
Mr. X
M
Ja tajā savārstījumā būs Solvita, Linda un vēl pārējie kas mani apzaga atņemot pensiju, nemaz netaisos balsot par viņiem un arī visiem paziņām teikšu ka ar zagļiem man nav pa ceļam.
Tautas Partija
T
PS - tie ir daži JL atkritēji, kas pēc Repšes demisijas pameta partiju, jo neredzēja jēgu cīnīties par valsts labklājību, ja zina, ka par to neko nedabūs pretī - PS ir vieni alkatīgi, zaglīgi maitas, kam kauns atrasties vienā partijā ar saviem kādreizējiem biedriem, jo tie vairs neesot pie varas!
Bomzis Vamzis
B
PS vienosies ar partiju, kurai reitings nemitīgi krīt? Kamdēļ tas būtu vajadzīgs? Lai arī PS neiekļūtu Saeimā? Garām.
zvirbulēns
z
Kāda ir Kristovska ideoloģija?Kāda ir PS ideoloģija? Kad Kristovskis bija LC, tad viņš bija latslāvijas ideoloģijas nesējs. Vai tagad kas mainījies, lai par viņu balsotu latvieši? Mani vērojumi, ka šis narciss grib latslāviju, grib turpināt visu līdzšinējo varas politiku, tikai kā smejies godīgāk, jo nu viņš būšot tā lielā cūka, kas tos mazos pavaktēs!
karbis
k
Egles simpātijas pret TB/LNNK atkal izlien kā āža kāja. Vai tiešām tik pieredzējusi žurnāliste nevar tik tam pāri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas