Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Policija maija brīvdienās rīkos reidus, jo būtiski pasliktinājusies satiksmes drošība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smoker
s
lai tik nestāsta - patiesībā ķers tos kuriem aprīļa beigās beidzās tehniskā un pateicoties garajām brīvdienām nav nekādu iespēju to iziet.
Autovadītājs
A
Valkā un tās apkārtnē neviena policista. Kur tad visi viņi palika? It kā Valkas policijas iecirknis eksistē, bet ielās ne policistu, ne policijas automašīnu. Kā zina teikt, tad visi pakluso piehalturē citās vietās. Pat dežūrdaļas darbinieki veikc kaut kādas haltūras. Nu pilnīgs murgs. kas vispār notiek Valkas policijā?
Sniper'sEye
S
Nekādas piedošanas ceļu policistiem, kuri kavē tos, kas nav dzēruši un neko citu pārkāpuši! Ikviens nepamatoti apturētais ir CP darba brāķis, ikviens tāds apturētājs ir vienīgi CP mundiera valkātājs -- diletants un neprofesionālis, kam velti tiek maksāta nodokļmaksātāju nauda! Nav ko ķeksīša dēļ iztērēt alkometrus, ja nevarat apturēt tiešām dzērušos! Tādi zivtiņnieki saraksta atskaitēs apturēto tukstošus faktiski bez nopietna darba un slaistīšanos viņiem piedot? Zivtiņ, vai pavisam aptracis esi? Slaists CP mundierī ir ienaidnieks, no kura jābaidās nevis jācer uz palīdzību! Tādiem slaistiem ir jāriebj visiem līdzekļiem, kas nav nelikumīgi, viņi jātriec no CP, lai paliktu mazītiņā cerība, ka kāds no nākamajiem strādāt gribēs.
militāra policija
m
Un ļoti stingri arī policisti tiks kontrolēti iezīmējot naudiņu mēģināsim atsijāt korumpētus policistus ieliekot speciāli apdzirdītus mūsu agentus profesionāļus
janka
j
Kā informēja Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš -------------------------------------------------- ------------------------------ a ko ta to jauno policijas šefu to sievieti neviens neintervē???
trusis nejaukais
t
vai tad šito čali vienreiz jau neaizrotēja prom no CP vadīšanas? jebšu atkal viss kā parasti Latvijā - ja nevar palikt vienā amatā, tad uzraisam otru amatu ar tām pašām funkcijām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas