Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Politologs: situācija ar prezidenta vēlēšanām ir neprognozējama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tauta
T
No kurienes ir viedoklis par Bērziņa labo reputāciju? Vēl Unibankas laikā darbinieki viņu īpaši nerespektēja un neņēma vērā kā bankas prezidentu. Kamdēļ tagad domāt, ka viņu respektēs kā valsts prezidentu? Zatleru kā ārstu tomēr ļaudis cienīja. Ja ievēlēs tādu bērzinu, būs mums vēl viens ulmanis...
I.Gr.
I
Svariigi ir, lai naakamais Latvijas prezidents "nezaagjeetu" latvisko izgliitiibu visaas Latvijas skolaas. Tad veel svariigi ir, lai prezidents domaatu "sociaali", visas tautas labaa, kaa Rietumeiropas gjermaanju valstiis. Tikaai taa valsts atlabs. Vai tad shiis prasiibas nav savienojamas?
lapsa
l
Kriminalnoziedznieku partija kopa ar Maskavas satanistiem uzstutes savu prezidentu, tadejadi paradot ka 5 kolonna un kriminalisti ir galvenie noteiceji valsti un ko Maskavas satanisti prasis pec tam?
mjasojedova
m
KAMPEJCUKU ATTIEKSME PRET SAVU TAUTU , IR TIESI KA PRET DARBA LOPIEM - NODOKLU MAKSATAJIEM ..............
archivārs
a
Pirms četriem gadiem Zatlera izvēlē izšķirošas bija Lemberga intereses.Kāpēc lai šoreiz būtu citādāk? Ja Zatlers nav attaisnojis Lemberga cerības,viņš tiks nomainīts.
Tramvajs
T
Vai ar vārdiem "laba reputācija" bija domāts tas ka savulaik kopā ar Šķēli sēdēja pie viena galda un sprieda kā izzagt Latviju? Pāris citātu no grāmatas "Kampējs": Slepenajā brālībā darbojoties advokāts Andris Grūtups, Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Staris, Privatizācijas aģentūras ģenerāldirektors Jānis Naglis, ekspremjers un Tautas partijas līderis Andris Šķēle, Latvijas Hipotēku un zemes bankas prezidents Inesis Feiferis, Latvijas Unibankas prezidents Andris Bērziņš un daudzas citas sabiedrībā zināmas personas. Šādas tādas grupējuma pazīmes atminas arī nu jau bijušais Andra Šķēles līdzgaitnieks Jurģis Liepnieks: „Visādi Viktori un citas personas tajā grupā, kas pulcējās ap Grūtupu, bija vai nu no Grūtupa kantora vai arī Deniņa kantora. Pavājas personības, tādi puiši platos uzvalkos un drūmām sejām. Varbūt arī no Unibankas menedžmenta. Tajā grupā bija diezgan daudz cilvēku. Jau pamatkodols bija diezgan liels – 20–30 cilvēki. Plus vēl tur bija Drošības policijas pamatsastāvs, Apelis. Ruselis ir pilnīgs Šķēles cilvēks un nekad neko nestāstīs...” Savukārt vēl tikai 2007. gada beigās jau citā Nedēļā – žurnālā – parādījās arī kādreizējā ministra un Kluba 21 dibinātāja Jāņa Krūmiņa atmiņas – arī šādas te: „Varu tev pastāstīt, ka deviņdesmit trešajā gadā mēs ar [Jāni] Gavaru bijām pilnvaroti pārstāvēt Klubu 21 un tikāmies ar Valmieras grupējumu – no viņu puses bija Grūtups, Krastiņš, Ruselis un Andris Bērziņš, kurš tagad ir Unibankā, un vēl daži, kurus vairs neatceros. Mēs runājām par ideju, par valsti, bet viņi savukārt par to, kuru cilvēku kurā vietā vajadzētu ielikt. Nekāda saruna mums neiznāca, norunājām nākamo tikšanos pēc kāda mēneša, bet tās laikā notika tieši tas pats. Mēs ar Gavaru aizgājām un savam klubam pateicām, ka tie cilvēki domā tikai par savām lietām un par savējo ielikšanu vajadzīgos amatos. Droši vien, ka vēlāk viņiem tas izdevās, un tas ir tas, kas šo valsti lielā mērā ir „sačakarējis” un no kurienes nāk „tiesu ķēķi”.”
dzeris
d
“Nešaubīgi, ka viņam ir priekšrocības. Viņš ir cilvēks ar pietiekoši veiksmīgu karjeru sev aiz muguras, arī pietiekoši labu reputāciju." ---------------------------------------------- ---------------------- Atrašanās Lembergam pakļauto zombiju komandā ir laba reputācija? Priekšrocības gan ir - ZZS un SC kopējais atbalsts nodrošina ievēlēšanu, nebūs jau pirmā reize. Un būs kārtējais "lielākais kretīns", tāpat, kā ar šo abu frakciju iebalsoto "lielāko kretīnu" , t.s. ombutsmenu, un vēl daudziem.
Jezups
J
Tu saki? Progresīvā ienākuma nodokļa ieviešana pie bagātnieku partijām nav iespējama, tad kāpēc mēs viņus vēlam?
Aivars
A
Tik pat neprognozējama,kā progresīvā ienākuma nodokļa ieviešana,kuru ieviest ierosināja gan "Sabiedrība citai politikai,gan "Pilsoniskā savienība",gan "Saskaņas centrs"! Kur palika?!
man
m
kā vēsturniecei gan viss skaidrs- ZZS + SC un aiziet! Uzskatu, ka vienojušies viņi ir jau sen. To parādīja tiesībsarga balsojums. tagad būs otrais cēliens. Vai būs Sudraba + Lembergs, vai citas kombinācijas, bet šāds rierīgs scenārijs būs. Paskats, kā Sudraba saposusies, bet tikko atvēra muti par Lembergu , tā visa pošanās iekrita atkritumos.... nožēlojami! labi, ka rudenī varēs domāt par šīm Saeimas atlaišanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas