Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Raidījums: Belēvičam nesokas apvienot ministra un Saeimas deputāta pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilma
I
Belēvičs arī ar vienu darbu netiek galā, jo traucē demagoģija un absolūta citu viedokļu ignorēšana. Viņam visi argumenti kā pīlei ūdens notek, dzird tikai sevi un galvenais grābj visu sev. Ar steigu jāpatriec no abiem amatiem!
IMANTS
I
Vispār...ko esam ievēlējuši: kādam nav pielaides noslēpumam, kāda piespiež nolikt kādam mandātu, kāda taisa opzīgciju pozīcijā, kāda - Krievijas draudzene, kāds draud ar Latvijas galu, kāds zaķis slēpjas mežā, kāds brauc dzērumā, kāds jautā,,Vai tu zini, kas es esmu?'' - Zatlers to varēja atļauties, kādi steigā taisa pa naktīm budžetu, varbūt ķer blusas, ...kāds sēž uz diviem krēsliem - pat vairāki, tikuši Saeimā, kaut gan pamatdarbā bijuši nulles...sarakstu varētu papildināt, kāds kļūs par ,,Eiropas cilvēku'' pēc savas atklātības, bet tās jau vēl tikai odziņas, mīļie Eiroparlamenta vēlētāji ( es - nē, jo, kā tagad mēdz teikt, ,,pēc definīcijas'' nebiju tiesīgs balsot, jo biju pret ES), pāri visam ir Ždanokas fenomens - viņa ir pret LV...un kur tad nu vēl Grigule...kas vispār viņu tur iestūma... SVĒTA TAISNĪBA HERMANIM...LABI, KA TIE 40% NEATNĀCA BALSOT... TAD BŪTU VĒL LIELĀKI S... ŠO SAEIMU, PROTAMS, VAJADZĒTU NORAKSTĪT KĀ NEIZDEVUŠOS EKSPERIMENTU, bet neko labāku jau neievēlēsim, kamēr NEDRAUDZĒSIMIES AR GALVU...
Senais
S
Visgrūtākais ir tas trešais - biznesa intereses, kuras tā nesanāk kā gaidīts.
Varbut
V
Netiek pat ar to vienu darbu gala..... Kur nu ar tiem diviem!
varu nodalīšana?
v
vai tad demokrātiskā valstī likumdevējam nevajadzētu būt nodalītam no izpildvaras, kas automātiski nozīmē, ka jebkura persona, kas pārstāv gan vienu, gan otru varu, nonāk interešu konfliktā? vai arī mēs vairs neskaitāmies demokrātiska valsts?
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Tieši tā! - Vai ta' Dienas žurnālistiem tas tā kā nebūtu jāzina, ka viena persona nevar vienlaicīgi darboties likumdevēj un izpildvaras orgānos līdz ar to Belēvičam šī amatu apvienošana nemaz tā kā nedraud, lai būtu jāraizējas, kā to vispār varēs paveikt? Belēvičam jau vispār vai nebija interešu ar to aptieku tīklu? Bet nu - savā laikā jau Pauls arī sēdēja Saeimā un konsultēja kultūras ministru. Latvija IR viena īsta brīnumzeme! Un starp citu - arī Kaimiņš nevar turpināt rosīties masu informācijas līdzekļos, ja ir nonācis Saeimā.
  • 7
  • 0
Juhans
J
Iespējams, ka traucē jaunās sievas lieta.
neiropatalogs
n
Šis individs cenšas apmirināt pataloģisku varas kāri.
Opā!
O
Es arī domāju, ja nevar tikt galā ar diviem darbiem- viens jaatstāj!
aņuks no padomju laika
a
ienāk skopulis aptiekā un saka: мне пожалуйста таблетки от жадности.....но побольше, побольше!!!! guntim tagad tāpat - visu sagrābies, un visu grib, zvaigžņu stunda beļašam. bet reāli izvērtēt situāciju, cik var celt un cik var nest, nav spējīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas