Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Rajevskis: Zatleram vajadzētu būt premjeram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
archivārs
a
Pasaulē gan nerīkojas pēc Rajevska receptes,ka tikai vispiemērotākais premjera kandidāts drīkst iniciēt pārmaiņas valstī. Ingrīda Ūdre un Solvita Āboltiņa sevi uzskata par visspējīgākajām gan spīkera,gan prezidenta postenim.Taču tas nenozīmē,ka viņas tiešām ir vispiemērotākās. Savu spēju novērtēšana nav tā sliktākā īpašība.Īpaši politiķiem. Nav tāda politiķa,kurš būtu piemēots jebkuram amatam.
Muļķības!
M
Muļķības! Rajevska teiktais var pastāvēt tikai, ja visi paklausīgi lec kā gribīgi zaldātiņi pēc Zatlera aicinājumiem/pavēlēm. Zatlers varētu pamosties un atrast ka viņu puse ZRP deputāti pametuši un Dombrovskis negrib ar viņu spēlēties. Tad tikai paliek ZZS.... un pēc tam referendums uz ārkārtām vēlēšanām un Bērziņa izmeklēšana.
Ojārs
O
Bet tagad taču Latvijā būs daudz, daudz labāk, vai ne? Bija vērts atlaist Saeimu un sarīkot ārkārtas vēlēšanas!
sigisigi
s
Loti logiski saka Rajeckis, tacu tadu memlaku, nejegu, aprobezotu kads ir Zatleris nevar laist pat ne par ieredni, nerunajot jau ka sads mulla varetu but Ministru prezidenta amata.
juris
j
Rajevski jau nu gan nevajadzētu klausīties.Vinš nekad neko nav orģinālu teicis.Būtu gajis strādāt kādu godīgu darbu.Šausmas iedomāties ka par premjeru klūtu Zatlers.Ari DOMBROVSKIS nedrīkst vairāk tikt nominēts.
Lellei
L
Tev tak patīk tautas muļķotāji un melotāji- zaptes pārtejas hunveibini un melotības jenoti, kuri laupa tautu un bagātiem tautas naudu dala. Ej, nu nokaunies!
Zapleristi un Melotāji....
Z
.... Kur ir Jūsu tiesiskums? Paija 09.10.2011. 21:45 Ja Solvita vizīti Daugavpilī uzskata par svarīgaku par valsts darbiem, tad skaidrs, kādas spelītes "Nedēļas nogalē Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa manīta Daugavpils vietējā oligarha Vladislava Drīksnes rīkotajās svinībās Sventes muižā. Cik noprotams, pasākums bjis par godu vienai no Drīksnes meitām, ziņo portāls Kompromat.lv Uz svinību vietu Latgalē, Āboltiņa bija ieradusies ar divām dienesta automašīnām, nekautrēdamās tās izmantot savām privātajām vajadzībām. Kāds vietējais iedzīvotājs mēģināja ar telefonu iemūžināt Āboltiņas ierašanos, tomēr tas bija praktiski neiespējami apsardzes dēļ. Savu bagātību Vladislavs Drīksne ieguva deviņdesmito gadu sākumā. Pašlaik viņš ir “Ditton Grupa” līdzīpašnieks, kas pārstāv tādus uzņēmumus, kā “Ditton Chain” un “Ditton būve”. tes šai pratā. Drīksne reiz atstājis amatu pašvaldībā latviešu valodas nezināšanas dēļ...." Lūk, ko raksta mediji... ____________________________________ Šie fakti liecina, ka Vienotības Saeimas spīkere ir apzināti izšķērdējusi valsts mantu un līdzekļus (2 super dāgu mersedesu izmantošana, četru vai piecu speciālā dienesta darbinieku darba laika izmantošana, valsts sakaru līdzekļu izmantošana... u.t.t. ) savam personīgam labumam. Tātad pārkāpts likums par kuru amatpersonai paredzēta kriminālā atbildība. Ja Vienotība aizstāv tiesiskumu, tad: 1. Kad šo lietu izskatīs Vienotības ētikas komisija un kad deputāte noliks vai pareizāk - atteiksies no jaunā mandāta? 2. Kad tiks iesniegts iesniegums prokuratūrai par amatpersonas sauk''sanu pie krimināl atbildības un valstij nodarītā kaitējuma atlīdzības? Nu kā Vienotība ar "Tiesiskumu" ? Vai tās ir tikai viens Jūsu BĒEEEE?
Lelle
L
Beidz murgot! Tā būtu traģēdija valstij un tautai.
haha
h
Rajevskis nevis murgo, bet ciniski filozofē. Kāds "eksperts" tāda arī domāšana. Pats izgudro kaut ko, un pats savas versijas ar lielu patosu "nokauj".
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas