Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Reformu partija ultimatīvi prasījusi nomainīt Liepājas SEZ pārvaldnieku

Reformu partija, diskutējot par sadarbību Liepājas domē ar Liepājas partiju, vēlējusies nomainīt arī Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) pārvaldnieku, tā otrdien intervijā Latvijas Radio sacīja Liepājas partijas vadītājs un ilggadējais mērs Uldis Sesks.

U.Sesks radio atklāja, ka Reformu partija nākusi ne tikai ar uzstādījumu, ka vēlas ieņemt Liepājas pilsētas mēra amatu, bet aicinājusi nomainīt amatā SEZ pārvaldnieku Guntaru Krieviņu (Liepājas partija), kurš ostu pārvalda jau kopš 1997.gada, kā arī samazināt pilsētas domes vadītāja vietnieku skaitu līdz vienam. U.Sesks gan uzskata, ka pilsētai tomēr vajadzīgi divi vai trīs vietnieki. Par šādu iespējamo modeli Liepājas partija vienojusies arī ar Saskaņas centru, vēsta radioTādējādi Liepājas partijai jaunajā sasaukumā varētu būt gan mēra amats, gan arī divu vietnieku amati, bet Saskaņas centram - viens vietnieka amats.

Jau ziņots, ka starp Liepājas domē ievēlēto politisko partiju pārstāvjiem pieņemts lēmums, ka šajā sasaukumā ciešāku sadarbību Liepājas domē veidos U.Seska vadītā Liepājas partija kopā ar Saskaņas centru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas