Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Sasauc Ministru kabineta ārkārtas sēdi, lai skatītu jautājumus par palīdzību Grieķijai

Pirmdien, 17.augustā, notiks Ministru kabineta ārkārtas sēde, kurā valdība skatīs jautājumus, kas saistīti ar palīdzības sniegšanu Grieķijai.

Finanšu ministrs Jānis Reirs (Vienotība) kolēģus informēs par Latvijas nacionālo pozīciju par nepieciešamajiem pasākumiem, kas jāveic Grieķijai, lai stabilizētu situāciju, un nepieciešamajiem lēmumiem Grieķijas makroekonomiskās korekcijas programmas noslēgšanai.

Kā otrs darba kārtības jautājums ir par Ministru kabineta piekrišanu balsojumam Eiropas Stabilitātes mehānisma Valdes sēdē un Direktoru padomē, kas notiks 19.augustā.

Sēde notiks aiz slēgtām durvīm.

Kā ziņots, 17.jūlijā valdība deva mandātu Latvijas finanšu ministram Jānim Reiram sākt sarunas par palīdzības programmas sākšanu, ko caur Eiropas Stabilitātes mehānismu varētu piešķirt Grieķijai. Latvija ir ieinteresēta, lai, veicot reformas, Grieķija kā Eiropas Savienības, eirozonas un NATO dalībvalsts stiprinātu kopējo ekonomiku, drošību un stabilitāti.

Finanšu ministrija ir saņēmusi starptautisko aizdevēju sagatavoto saprašanās memorandu par palīdzības sniegšanu Grieķijai un patlaban notiek Latvijas pozīcijas gatavošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas