Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

SC rosina neapliekamo minimumu pensijām paaugstināt līdz 200 latiem mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viedoklis
V
Ušakovs (SC), Ameriks (Gods kalpot...), par kura politisko piederību jau varēja pārliecināties viņa studiju laikā, un pārējie biedri izpelnījās atļauju izvirzīt sevi par kandidātiem. Par viņiem nobalsoja apolitiskie latvieši un politiski pārliecinātie krievi.
Neskaudiet vecīšus.
N
Pilnīgu piekrītu,ka līdz 200 ls. ir jāpaceļ pensionāriem neapliekamais minimums. Tikai tad vispār ir jēga šim pensijas paaugstinājumam.Tik daudzi pensionāri ,kuri dzīvo vieni praktiski nevar savilkt galus,jo daudz naudas aiziet zālēm un ārstiem ,jo šajā vecumā jau visiem ir vajadzība uzturēt savu veselību,jo vecuma slimības jau praktiski moka visus.Ziemas laikā rēķinos aiziet virs 100Ls.Jaunie ,saprotiet ,ka tie ir jūsu vecāki un vecvecāki.Citiem vecīšiem palīdz bērni izdzīvot,bet citiem bērnu tuvumā nav. Nekad neskaudiet vecus cilvēkus,jo arī jūs savās vecumdienās negribēsit dzīvot galējā nabadzībā.
budzis
b
Nu palielinas to neapliekamo, bet indeksacijas nebusvispar. SC piedava lobet biezos pensionarus, jo lielaka dala pensionaru nemaz nesanem tos 160Ls Te atkal kads no mucas izlidusais sak ko vauksket par skaititajiem. Tas butu labi, tikai - 90% eku to nevar realizejot bez totalas apkures sistemas partaisisanas, kuras izmaksas neviens normals iedzivotajs nespes pavilkt. Ka daudzzivoklu maja var ko rekostruet, ja liela dalja ir pensionari un nav spejigi nolikt 1000 siem darbiem?
pense
p
...piekrītu, kaut par SC nebalsošu!
pfūūū
p
Kam vēl tā piebilde interesē patriote atradusies ha ha
  • 1
  • 1
Linards
L
Kā lai neaiziet puse no pensijas par lielajiem siltuma rēķiniem,ja Latvijā maksa par siltumu joprojām tiek aprēķināta pēc dzīvokļu kvadrātmetriem un dažādām metodikām! Kad sagaidīsim beidzot EK jaunās Energoefektivitātes un energotaupības direktīvā minētos obligātos siltumenerģijas skaitītājus?
c
c
ja ņem vērā, ka ziemas periodā puse šādas pensijas aiziet dzīvokļa rēķina apmaksai," uzsvēra A.Klementjevs ........................................ Jautājums - kāpēc ir tik lieli dzīvokļu rēķin un vai nav iespēju tos samazināt, izmetot liekēžus no namu pārvaldniekiem un siltumapgādes uzņēmumiem.
Vārds
V
Rēķinus samazināt nevar. Varbūt Jūs varat samazināt dzīvokli?
  • 1
  • 0
smieklīgi gan
s
tas ir tas pats SC,kurš savus vēlētājus pasūtas nah-nah,ja tie nav pietiekami iztapīgi balsojot?
Kāpēc SC neizrādā rūpes par bērniem
K
Kāpēc SC nerosina neapliekamo minimumu par bērniem paaugstināt līdz 200 latiem mēnesī?
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas