Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Segliņš: Pīlēnam politika bija vajadzīga citu iemeslu dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gnireb
g
Un jums oradžajiem mesliem , arī .
aa
a
Varētu taču Mareks runāt kā vīrs, pilniem teikumiem, nevis klačoties. Tā jau jebkurš var pateikt - es zinu, ka to, ko kāds dara viņš dara pavisam citu iemeslu dēļ, nevis tā dēļ, kā viņš to mums visiem stāsta. Pamatojuma, protams, var arī nebūt, bet šaubas ir iesētas. Vajadzēja taču jēgt, ka šis teksts domāts presei un sabiedrībai, kur cilvēki gaida pamatotu viedokli, nevis intrigas.
Nost
N
ar partijniekiem! Uzsēžas uz kakla un par neko neatbild - pieņem tā saucamos politiskos lēmumus. Partijās lien tikai garīgie nespējnieki, kas citādi nespēj sev maizi nopelnīt kā arī apzināti blēži. Kamēr partijās nebūs personīgas atbildības, bet kolektīva bezatbildība, no tām nebūs jēgas.
Starp citu
S
Ja atmiņa neviļ, Liepājā "bonuss" policijas ēkai bija ap 2 milj. Ls pie kopājām izmaksām 5,5 +1 milj. Ls. Kā tā nauda tika sadalīta?
students
s
Pīlēna kungs, protams, ir eņģelis, ne velti viņam spārni uzvārdā:) Man gan prātā līdzība ar grauzējiem, kas pamet kuģi. Sākusies kārtējā politiskās tautas staigāšana. Ir taču skaidrs, ka TP nākamajās vēlēšanās nepalīdzēs reklāmas mēdijos, pārāk dārgi tautai par viņu alkatību jāmaksā. Lūk, tam arī spārni noder, šī ir pirmā(?) bezdelīga.
Tikko
T
UPB izslēdza no Grebņevas robežkontroles punkta rekonstrukcijas konkursa. Vai tas jau bija Segliņa sods brīvdomātājam, vai arī likteņa pavērsiens, kas Pīlēnam atvēra acis?
es
e
Malacis A.Lembergs ,nākošajās vēlēšanas viņš uzvarēs ,padzīs tos resnos vīrus no saeima.
uzmini mīklu
u
Sēž mājās, darīt nav ko, grauž/ knābā Maizīti...aivars lembergs?
Krīze
K
Segliņš augsti uzlidoja, sāpīgāk būs krist.
Judīte
J
Pīlēnam TP bija vajadzīga tā paša iemesla dēļ, kā Segliņa kungam un visiem tiem, kuri gribēja ātri tikt pie siles. Starpība ir tā, ka kaut vai ar stipru novēlošanos, Pīlēns tomēr atjēdzās, jo TP un koalīcijas partijām nav perspektīves, ja iet runa par valsts un tautas normālu attīstību.
hannaaste
h
pīlēnu atceros kā jaunu arhitektu, kas tikko atgriezies no studijām Veimārā. paldies viņam par drosmi lekt acīs TP. es viņu cienu. arī par to!
Pavils
P
Viss ir pareizi. Juk pa vilem ta partija. Beigas ir. Vispirms, Liepnieks, tad Stokenbergs, Pabriks, tagad vel Pilens, kas paliek pari - Seglins, Kalvitis, Skele ar sievu un Gundars Berzins. Tas ir finish kadreiz ietekmigajai TP.
lno
l
Protams Pīlēna kungs nav eņģelis, bet neapšaubami viens no talantīgākajiem un inteliģentākajiem TP biedriem, kurš spējīgs patstāvīgi pieņemt lēmumus, neskatoties Šķēlem mutē kā mutes bajārs Segliņš.
Žuks
Ž
Izskatās, ka Segliņam politika ir vienīgais pārticīgas dzīves jautājums.
Silvija
S
Nu, protams, tagad Segliņš var ar muldēšanu Pīlēnu norunāt nost... Kā tad. Ja nav ar mums, tad pret mums. Šī "Tautas partija" ir viena no kaitīgākajām politiskajām apvienībām Latvijā. Protams, tai neatpaliek ZZS un TBLNNK...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Uldis Pīlēns izstājas no Tautas partijas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas