Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Šmits uzskata, ka ar skandalozo bērnu grāmatu Latvijā apzināti tiek iepludināta transpersonu filozofija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Puisis
P
forsa gramata, redzees ka pienaks laiks ka si gramata bus taa pec kuras sabiedriba dzivos.
Ministrei jādemisionē!
M
Neapzināti vēl varēja izdot šādas grāmatiņas,bet mācību līdzekļa statusa piešķiršana tām jau ir apzināta un labi pārdomāta rīcība!
Arta
A
Ja Šmita k-gs dzīvotu viduslaikos, viņš būtu pirmais inkvizitors un mēs te visi degtu uz sārta.
Arta
A
Ja Šmita k-gs dzīvotu viduslaikos, viņš būtu pirmais inkvizitors un mēs te visi degtu uz sārta.
domu tīrība
d
Manuprāt ir jāsoda šis Daņu KASTRĀTU FILOZOFIJAS iepludinātājus ar aizliegumu uz mūžu ieņemt amatus valsts sistēmā. Tapēc jau eiropa izmirst ka tur šadus murgus publicē. un minētās grāmatas eksemplāri ir jāiznīcina.
cienītajam "> Šķiet "
c
pirms 2 dienām, 2012.10.05 14:11 Tu, mans mazais draudziņ, liec man vilties. Divas dienas gaidīju, kad dosi solītos citātus, bet izrādās — esi dzērāja "drosmē" pa tukšo nobļaustījies un ieniris atpakaļ savā mēslu čupā. Žēl gan. Būtu bijis interesanti uzklausīt, kā Tu vērtē savas komandas biedru solījumu (laikam jau Mozaīkas vārdā?) sakropļot bērnus un nogalināt tos (ko Diena izdzēsa). Kā Tu vērtētu savu latento seksuālo drauģeļu kakāšanu maisiņos un sekojošu mētāšanos ar to iepriekšējos Paridos. Kā Tu vērtē histērisko homofobu detalizēti aprakstītās cūcības (kurš kuram ko laiza/iebāž). Nez, vai Tevi pašu tādas lietas arī uzbudina tik pat ļoti, kā Tavus domubiedrus? Atzīšōs, jūs man šķietat nožēlojami — visi šmiti, stopi un citi garīgie invalīdi. Un domāju, ka jūs to apzināties. Jūs neesat mīlēti un nespējat mīlēt citus. Nespējat piedod. Un no sirds ienīstat visu skaisto, visu tīro, visu pasauli, un pirmām kārtām — paši sevi. Un tāpēc ar tādu netīru naidu vēršaties pret apkārtējiem, kas atļaujas būt kādu kapeiku laimīgāki par jums. Man jūsu žēl. Patiesi, dziļi žēl. Bet, jāatzīst, jūs izsaucas manī arī dziļu pretīgumu. Kā trekns spļāviens kāpņu telpā, kā klucis, kas "nolikts" vārtu rūmē. Baidos, ka tā jūs uztver ikviens normāls cilvēks.
Domāju, ka
D
dabas likumsakarību nodēvēšana par stereotipiem - tik tiešām ir tumsonība...!
darwin
d
Kā tad miljoniem gadu laikā mēs būtu kļuvuši par homo sapiens, ja nebūtu skaidrs sugas atlases princips. Nu pa ceļam gadās arī kādas dabas kļūdas, bet tos pacelt normas godā ir neprātīgi, vai pat tumsonīgi. Visā dzīvajā dabā sugas attīstību virza pretējā dzimuma īpatņi! Ja kāds grib iet pret dabu, tas iet pret savu likteni!
  • 3
  • 1
Ieva > paga paga
I
Neesi dzirdējis par tādu lietu, kā spēju iejusties otra ādā? Vai drīzāk otra kurpēs, jo priekšstatu, kādam esot jābūt īstam vīrietim/sievietei, mums jau agrā bērnībā, mums uzstīvē kā pārāk mazas kurpes kājās.
Paga-paga
P
Piedod, bet nesapratu, ko tu gribēji man pateikt.
  • 0
  • 0
NOTEIKTI IZLASIET!!!
N
VARBUT KAS PALIKS SKAIDRĀKS? http://arhivanags.blogspot.com/2012/10/zinat-kas-es-esmu.html
Ieva >> dase
I
Santehniķis, piemēram, neiztaisa sevi par tādu, kas ir labāks un zina vairāk par citiem, bet melnsvārči gan....Un cietušie nereti ir stāstījuši, ka ļāvušies tikai tāpēc, ka attiecīgais mācītājs ausis ir aizdziedājis par to, ka Dievam tas esot vajadzīgs un ka tā upuris tiks tuvāk pie tā Dieva....
dērdzīgais
d
lai kāds cilvēks pēc dabas, pie kājas, galvenais pateicis pašu galvenos un paši salīdziniet grāmatas nosaukumu - ruta reiz bija rihards, vai labāk, ruta reiz darīja riharda darbus, u.c., pirmais ir riktīgi divdomīgs un pazīmes vien met uz translobēšanu un cilvēku smadzeņu čakarēšanu. ja to mazumiņu pieļaus, tad paņems visu. tāpat, kā gramatas nosaukumi ruta bija suns, utt. - vai tad nav labāk grāmatas nosaukumu pārdēvēt, piemēram, Ruta atdarināja vai tēloja suni - kas tad labāk mazo sado, vai tomēr sakarīgi un skaidri latviešu valodā. un kur tad grāmatu izdevēja biznesmeņi skatās, lai kam jau pofig, ka tik nauda ripo... :)
Teodors
T
Līdz šim biju augstākās domās par Viņķeles kundzi (viņas tēva nopelnu dēļ). Tagad viņa man ir sagādājusi vēl vienu iemeslu par "Vienotību" nebalsot. Saredzu tikai vienu partiju, kura aizstāv latviešu tradicionālās vērtības.
tirli bums
t
Šmita personība aizkavējusies par gagiem 400 - lūk, tāds varēja izskatīties lielākais raganu atpazinējs un dedzinātājs. Vislielākās māņticības pārstavis- ticēt bez pierādījumiem!!!!
L.
L
Vai tad pietiek.com nav zināms? Viens mēslu un melu liešanas portāls, tikai uz V., protams, zzs, sc,RD utt. jau netiek skarti, tie jau "balti un pūkaini"! Pretīgi! Jau no tā l.l. skata vien paliek nelabi!
Komisārs Reksis
K
Te kāds nesaprot laikam, ka svarīgāk ir būt īstiem vīriešiem un īstām sievietēm, nevis bezdzimuma būtnēm, tā teikt, ne cepts, ne vārīts... Tas ir virziens, uz kuru jātiecas. Pretējais virziens ved uz iznīcību, uz bezbērnu sabiedrību. Un, ja kādiem cilvēkiem ir problēmas ar dzimumidentitāti, tad jāpalīdz, bet bērnudārza vecumā šī identitāte vēl tikai veidojas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas