Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sociologi ZRP popularitātes kritumu skaidro ar politisko pretinieku aktivizēšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viedoklis
V
Manuprāt jo vairāk ZRP nāk klajā ar savām reformām jo vairāk cilvēki saprot ka to nevēlas - tā kā kritums ir pamatots. ZRP vēlas: 1.) Atcel samazināto PVN likmi - no tā cietīs cilvēki 2.) Samazināt soc. nod. - tas tikai daļai kompensēs citu nodokļu pieaugumu - zemnieki cietīs jo tie nepelna no algas 3.) Ieviest progresīvo NĪN nodokli kā likmes tiek slēptas - šis ir atslēgas nodoklis ZRP - tas var izrādīties milzīgs un cilvēkiem nepanesams - visvairāk cietīs zemnieki no šī nodokļa palielināšanas 4.) Likvidētas budžeta vietas studentiem - ZRP piedāvā uzspiest pilnīgi viesiem studēt gribētājiem KREDĪTUS daži pat varētu ilgt 50 gadus kā to izklāstīja Zatlers vakardienas raidījumā Nekā personīgi. Tad padomājiet kāda būs summa kas jāatmaksā ja tie jāmaksā 50 gadus!!! 5.) ZRP vēlas ieviest otru valsts valodu - angļu valodu - lai iznīcinātu Latviešu kultūru un tradīcijas 6.) ZRP vēlas palielināt BANKU pelņu uzpiežot 4. pensiju līmeni kas paredzēs ka darbiniekiem OBLIGĀTI jāiemaksā vēl kādā pensiju plānā ko pārvaldīs BANKAS - nav brīnums jo ZRP labklājības ministrs ir BANĶIERIS no SEB apdrošināšanas - valdes loceklis. Domājiet paši uz kurieni velk šis Banku lobijs no ZRP puses. Un nav noslēpums ka gan Vienotības Valdis gan ZRP Valdis ATSKAITĀS SOROSAM!!!
puaro
p
Sociologiem šoreiz taisnība. Arī tepat komentos ir redzams masīvs spiediens runāt par neko zrp sakarā. Ja savāc kopā visas caur medijiem verstās aktivitātes ap zrp, tad; 1bija ilga ņemšanās ap partijas logo (nositot laiku un bremzejot iespēju runāt par jēdzīgiem tematiem) 2.izraka sprūdža izglītības nepietiekamību. Ap to ņemas no sirds, aizmirstot, ka akurāt tāda pati izglītība ir šleseram (kurš sēž gana ilgi gan saeimā gan dažādās ministrijās)un ja pavētītu nopietnāk, nez vai citiem aktīvi tērgājošajiem(tajā skaitā lembergam) ir lielākas izglītības, ja, protams, neskaita viļņas augstāko partijas skolu,. 3.ņemšanās gar sīkumiem-te mēbeles, te zilie. Kāda tam nozīme? Patiesībā, par lietu šie cilvēki īsti arī netiek runāt, jo iepriekšminētie trīs punkti arī publiskajās diskusijās allaž tiek akcentēti vairāk. Savukārt, ja tautai patīk glumas runas un acumirklīga melna pārtaisīšana par baltu,(turklāt tā, ka tas, kurš ticēja ka melns ir melns, pēc šīs uzrunas par to ir zaudējis pārliecību), tad labāka kandidāta par hūti nudien nav. Ja pieņem, ka pat ministriem dod 100 dienu termiņu, un pēc tam sāk vajāt par kļūmēm, tad zrp šo 100 dienu nebija un patiesībā viņi pat pelnījuši uzslavu par to, ka turas gana braši pret visu to melno PR ko viņiem pāri pludina vecie demagogi kopā ar pakalpiņiem.
nesaprotu?
n
Kāda starpība starp Vienotību un ZRP? Vai viņiem nav vieni sponsori? Vai nav viena platforma? Vai viņu vadoņi nav izgājuši vienu "partijas" skolu aiz dīķa? Vai šis pasākums nav kārtējā tautas cepšana", lai nākamajā dienā šie džeki smaidīgi mums spiestu viens otram roku no TV ekrāniem ar uzmundrinošu tekstu - savelciet jostas pensionāri un bērni? Pelnīt NEVIENS no šo partiju kadriem tā īsti vēl līdz šim taču nav iemācījies? Vai neveiksminiekus privātajā biznesā vispār drīks laist pie valdības stūres? Vai nepietiek ar švaukstu ar 600 mersi, kuram naudas pašam nav ne tā lietošanai ne uzturēšanai, džeks kurš iesniedzis privāto maksātnespēju izrādās vada vienu no lielākajiem valsts uzņēmumiem... Kur vēl tālāk?
He he...
H
# UPs 2011.09.04 22:57 Bet Zatlers tak nesen tos Mozaīkas likumprojektus noraidīja, kad bija prezidents. !!! Kurš viņa komandā šito līnijo uzspiež? Un kāpēc neviens neturas pretī??!!!! PĒTERĪTS 2011.09.04 23:08 Vai tā ir provokācija, vai arī driģenes saēdušies divas nedēļas pirms vēlēšanām - šito nepopulāro lietu sākuši - būtu vismaz pagaidījuši, kad tiks iekšā :) ____________________________________ Nu pareizi... he he... Vai tad Zaptes pārtejas hunveibini nevarēja vēl pamelot... hi hi.... bet šie kā auni tūlīt izbļauj visai pasaulei, ko saimnieki šiem likuši.... ha ha....
DD1
D
Ja līdz vēlēšanām būtu bijis vairāk laika, tad vairumam cilvēku atvērtos acis, bet tā izskatās, ka uz nelaimīgu cilvēku cerībām Saeimā iebrauks Sauvedis ar savu eskortu, lai būtu iespēja atkal šķiesties ar nodokļu maksātāju naudu.
Ikijs
I
Vai ZRP vispār ir bijis popularitātes kāpums? Ar ko ? Par 4 gadiem ar 4 dūžiem rokās Zatleram nav bijušas ne gaišas idejas, ne izcili projekti. Par kādām reformām viņš sapņo ? ZRP - vēl viens svaigs parazīts ( ne dakteris) uz jau tā slimā tautas ķermeņa.
Fiksais vēl
F
Derētu Zatleram atgādināt, kad viņš stājās prezidenta amatā, viņš solījās palīdzēt medicīnas nozarei. Drīz vien viņš par to aizmirsa. Vai nav tā, ka kamēr Zatlers bija prezidents, medicīnas sfēra ir salaista vēl lielākā pakaļā? Kas viņam traucēja palīdzēt nozarei? Aizņemtība spoguļa priekšā?
Buba
B
Nu grauž jau Zatleru no visām pusēm ( un ir jau par ko), - bet tāds naida (un baiļu par savu pakaļu) strāvojums kā no Lemburģijas pundura, nav saņēmis neviens cits.
Vinš
V
nav Lemburģijas punduris, bet gan gara milzis, sifilītiķa Ļeņina kvēls atbalstītājs, LKP Ck loceklis sarkans, dižens un varens komunisma milzis ! Gigants !
  • 3
  • 2
AIr
A
PR-istu "melnā sotņa" ir pamatīgi apsēdusi medijus. Principā var nelasīt, jo angažētība ir acīm redzama. Ar lielu pārliecību varu teikt, ka "Elmārs" ir viens no viņiem.
Air
A
"intelektuālais tukšums" ir termins no klasiskās demagoģijas, kuru var grozīt ka vien patīk. Šis termins krietni adekvātāks būtu attiecībā uz SC, ZZP, VL, kur dažādi primitīvie instinkti krietni dominē pār intelektu.
  • 2
  • 5
Elmārs
E
Paldies, par augsto vērtējumu, ceru, ka darba piedāvājumi sekos... Laigan pašreizējais darbs mani nu ļoti apmierina. Vienkārši te varu paust savu viedokli par procesiem, prieks, ka cilvēki to tik augstu vērtē.
  • 5
  • 2
Elmārs
E
Neesmu sociologs. Tāpēc saprotu, ka to intelektuālo tukšumu var atbalstīt vien neārstējams optimists. Man patiesi žēl to sociologu, kuri neredz acīmredzamo.
ĪSTENĪBĀ
Ī
Reitingi krīt, jo 1) kļūda ar premjera kandidātu un viņa izglītību, 2) nepareizi izvēlēts uzstādījums - izvēlēts pārgudrs uzrunas tonis, 3) nelaikā pacelts homoseksuālistu tiesību jautājums, 4) melnais PR no konkurentiem. tas viss rezultējas - popularitātes kritumā
  • 4
  • 1
zvirbulēns
z
Nē, godātie politologi, tauta tomēr, tomēr nav tik dumja, kā par tām domā, īpaši sorosīdi. Tautai lēnām nāk atskarsmē - ziepju burbulis, sarūgusi zapte, bez jēgas un nojēgas, var teikt - bez nekā!
ttt
t
Cik saprotu šeit c\epās 2vrbūt 3 nolīgti zvirbuļi.Ziniet jūsu murgus lauku cilvēki nelasa,bet balsos viņi par jaunajie,kuri nav sasmērējušies.Tā ,ka būs barga ziema un zvirbuļiem laiks uz siltajām zemēm, jo zrp uzvarēs saemas vēlēšanās.
  • 1
  • 0
cik zinu
c
Nu viens tur tāds ir Makarova kungs, kuram citi danco pakaļ - nez vai nauda tur nāk vai kas> Tur patiešām vajag draudzēties ar galvu, lai šādu neapdomību pirms paša finiša atļautos .
  • 2
  • 0
PĒTERĪTS
P
Vai tā ir provokācija, vai arī driģenes saēdušies divas nedēļas pirms vēlēšanām - šito nepopulāro lietu sākuši - būtu vismaz pagaidījuši, kad tiks iekšā :)
  • 3
  • 0
UPs
U
Bet Zatlers tak nesen tos Mozaīkas likumprojektus noraidīja, kad bija prezidents. !!! Kurš viņa komandā šito līnijo uzspiež? Un kāpēc neviens neturas pretī??!!!!
  • 4
  • 2
He he...
H
Vienotības jenotu kloni.... he he.... Zaptes pārtejas hunveibini.... hi hi.... neesot savu biezo saimnieku cerības attaisnojuši.... ha ha... ziņo jenotības trubadūri no Nekā personīga (Tikai Personīgi strādā tikai priekš jenotu siles)... hi hi...
  • 3
  • 7
patiešām
p
ZRP nevajadzēja sākt atbalstīt GEJUS ar viņu viendzimuma partnerproblēmām - :) tas arī atbaida vēlētāju Un vēl pārgudrie stratēģi, kuri tomēr nevienu ciparu nevar nosaukt budžetā!
  • 6
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas