Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Titavs: Zatlera izraisītais haoss Latvijas politikā turpinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rīdzenieks
R
Paldies Zatlera kungam par akmens iemešanu ieskābušajā Latvijas dīķī. Priecājos, ka ir atkal viena cilvēku grupa, kurai gribas ticēt un cerēt.
Ļeņa
Ļ
Es ļoti ilgojos pēc vecās padomiju laiku kārtības! Aināra reformas mums to atnesīs, cieti!
nevis haos politikā
n
bet gan pretēji, beidzot ierūsējošie politiķi ir iekustināti un baidās par savām sitajām vietām, jo bija iedomājušies, kad nav aizvietojami !!!!!
viņš jau pats to nesaprot
v
TIK STULBS NU VIŅŠ IR. TIK ĻOTI GRIBAS ZAGT.
krio
k
Ak vai, kāds miers un laime valdīja, kamēr Zatlers neizraisīja haosu! Tikai resnvēderiem, tautai nē.
Ālolfonsiņš.
Ā
Ko mēs, nabadziņi bez viedā Titavsīša darītu ? Kas acītes mums atvērtu un patiesību celtu īstajā gaismā ? Vaidelotis un Nostredāqmusis vienā personā. VIsgudrākais mūsu palīgskolā! Jau toreiz visi teica, ka tālu tiks, kad Dans sēdās visiem vīriem klēpī !
Kārkliņa
K
Pilnīgi piekrītu , ka Zatlera partija būs vajnīga par to ka pie valdības tiks SC , Vai tad Zatlers nevarēja pievienoties Vienotībai , ko tā tadu ir nodarijusi viņam Tā partija nav zagusi , bet lūk Zemnieki Zatleru uzmeta , teica ka balsos , bet nemobalsoja , uzspirka vēl SC un Zatleru pārmeta . Tagad tauta ir saskaldīta , vieni par viņu , citi pret to . ES kā balsoju par Vienotību , to darīsu atkal , jo tikai Vienotībā saredzu jēgu un valsts stabilitati , ja zemnieki nebūtu cūkojušies Dombrovskis vēl vairak paveiktu valsts darbā . Bet ZZS nodeveji , balss uzspircēji , krievi par šo Zatlera tautas sašķelsanos rokas vien berzē , bet mūsu muļķi grib varu un es jūtu pavisam drīz apkakāsies no rezultāta .. Zatlers nav talredzīgs , un nemaz nav politiķis . Cik ļļka baksta tik iet , žēl laba kirurga , kam bija dieva dāvanas , bet ta maita visu sabojāja , pilnīgi sabrucis vecītis . Taisni žēl viņu .
bepe
b
Ko dod vecās "Saeimas gvardes" pieredze un gudrība, ja tā vienmēr tikusi apvienota ar blēdību un mahinācijām?
borcinsh
b
Vai Titava kungs vel shodien doma ka ta "HAOSSA" agrak Latvijaa nebija ...??? Tad ar ko atshkiras shodienas "Zatlera" haoss no 20 dadus ilgu BARDAKU Latvijaa !?
ekharts
e
Skaidrs,ka zombētā tauta,pēc kāda gada lādēs Zatleru tāpat kā Lembergu.
Jēkabs
J
Kas ir Titavs un kas viņam ir piešķīris "eksperta" titulu? Viena no Latvijas politiskās dzīves iezīmēm ir, ka viedokli pauž "eksperti", kas paši daļu no situācijas radījuši... Borovkovs, Titavs, Bendiks, Liepnieks u.c. u.tml. Iedomājieties dienu bez viņiem! Dažam izdevumam aptrūksies teksta...
who cares
w
"Haoss" bija jau labu laiku pirms Zatlera. Šobrīd nespējīgas Saeimas vietā ir atspējota nespējīga Saeima. Ja paveiksies, nākamā būs labāka, ja nepaveiksies - īpaši sliktāka tāpat nebūs...
Zahars
Z
Tam haosam, ko radīja Jaunais Laiks, Repše un Titavs 2002.gadā, šitas ne tuvu nestāv!
Sociāldemokrāts
S
Nezinu, vai Jūs, Titava kungs, var uzskatīt par kompetentu speciālistu eksporta nozaru, ārpolitikas un iekšpolitikas jomās. Man šaubas par Jūsu kompetencēm rada publiski nemitīgi jaušamais cinisms, ar kādu Jūs uztverat politiskās norises. Profesionāļi (mediķi, pedagogi, finansisti, sociologi, hidrologi etc.) nekad neuztver savu darbības nozari ar TĀDU cinismu. "Polittehnoloģija", manuprāt, ir atslēgas vārds un diagnoze - "amatieru" vai "jūzeru" līmenī domājoši cilvēki droši grābstās gar sistēmiskām lietām, ar "lodāmuru" un "plaķenēm" kaut ko "ķimerē" sabiedriskajā apziņā (līdzīgi politreklāmas "guru" Stendzeniekam). Protams, sadzīviska līmeņa izmanīgums un naivi bezrūpīga pašpārliecinātība pirmajā brīdī rada it kā panākumu ilūziju, bet... tad sabiedriskā apziņa reaģē kaut kā "pilnīgi savādi un nesaprotami"... Titava kungs, nu nav cilvēki dumji - tas ar laiku būtu jāsaprot pat "polittehnologiem". Pat Krievijā, kur polittehnologu pakalpojumi ir bijuši lielā cieņā, pēdējā laikā mazinās pieprasījums pēc šīs jomas "speciālistiem". Nāksies Jums drīz pārkvalificēties "gaišreģos", "astrologos" vai kādos citos "konsultatīvo" pakalpojumu sniedzējos. :) P.S. Neesmu sajūsmā par "Zatlera Reformu" partijas nespēju pašpozicionēties. Piekrītu, ka ZRP popularitāte krītas, jo cilvēki redz, domā, izdara secinājumus. Bet būsim godīgi: 1) līdz vēlēšanām ZRP popularitāte nepaspēs daudz nokristies; 2) pēc vēlēšanām ZRP būs laiks pozicionēties - visdrīzāk, piespiežot skaidrāk pārpozicionēties arī "Vienotību", ZZS, SC, VL!/TB-LNNK un "Šlesera Reformu" partiju. Neviens jau nav vainīgs, ka Latvijā dažiem ļaudīm naudas un īpašumu ir krietni vairāk, kā zināšanu, pieredzes un labu ideju. Notiks tas, kam agrāk vai vēlāk jānotiek - kļūs mazāk naudas "Karginiem, Krasovickiem, Šķēlēm, Lembergiem u.tml." vai uzkrāsies mantiskajam stāvoklim adekvāta pieredze un zināšanas. Bet kāds tam visam sakars ar "polittehnoloģiju" - patiešām nesaprotu???
mja
m
šamais ir vēl stulbāks par segliņu un slakteri
Ja par Titavu
J
tad precīzi!!!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas