Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vešņakovu satrauc, ka Latvijā padomju karavīrus uzskata par iebrucējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
Ja okupanti, varoni un viņu radi atbrīvos Latviju, kas te paliks????Izmiruša nacija?????
NO RED FASCISM
N
VISA LATVIJA JUS LUDZ , IZDARIET SAVU ZIEMASSVETKU BRINUMU ..... !!! JA JAU JUS ESAT TADI VARENI ATBRIVOTAJI , TAD TACU BEIDZOT ATBRIVOJIET LATVIJU NO SAVAS OKUPANTU - SARKANFASISTU KLATBUTNES !! PIERADIET , KA JUSU VARDI NAV SALTI MELI 70 GADU GARUMAA .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
āda
ā
pilnīgi pareizi,....jo viņi nezina atpakaļceļu,.... uz savu ģerevņu,glušš
K-K
K
... Ludzu paskaidrojiet visai pasaulei kada atskiriba jusprat pastav starp 1940. un 1945. CCCP Latvijas valsts Suverenitates DIVKARSO OKUPACIJU un GENOCIDU pret latviesu tautu !!!!!???? ... Jusu, tas ir juridiskas continuitates parnemejas Krievijas, bijuso divu okupaciju karaviri, kas pret Genevas Konvencijam vel uzturas suzerenas Latvijas atjaunota teritorija, ir un bus iebruceji, sakara ar: 1941.g. Latvijas robezsargu slepkavibam, kas izteica varas pielietosanu gadijuma ja Latvija nepienemtu tulitejo 1941.g. ULTIMATU; 1922.g. Miera ligumu lausanu ar brunotu iebrukumu Latvijas teritorija, kas ir internacionali atzita ka Latvijas varmaciga okupacija; brunotu atbalstu nelikumigas LPSR valdibas sastadisanu un izveli, valsts aparata parnemsanu, un armijas nelikumigu ieklausanu okupacijas armija un tas virsnieku apsausanu; tapat atbalstu Baiga Gada SLEPKAVIBAM un DEPORTACIJAM u.t.t. ... KAS tad IZMAINIJAS CCCP attiecibas pret Latvijas valsti, tas institucijam un tas pamatiedzivotajiem no 1941. gada OKUPACIJAS uz 1945.gada un velako OKUPACIJU lidz 1991.g, VESNIKOVA KUNGS ??????? ... ABSOLUTI NEKAS !!!!! ... Vai armija un Partija atstaja Latvijas teritoriju PEC 1945. G. UZVARAS PRET NACISTIEM? Atceraties Ribbentropa un Molotova Pakta slepeno klauzulu Vesnikova kungs! ... Ja neticat man, tad paprasat izskausto un nodoto NACIONALO PARTIZANU dveselem; 1949. g. un velakiem citiem DEPORTETIEM, kuri vel ir dzivi lecinieki, UN, tadiem Latvijas patriotiem kads bija Gunars Astra par izsmalcinato IZNICINASANA METODIKU AR KIMIKALIJAM - VESNIKOVA KUNGS !!!! ... Vai CCCP armija staveja nelaimigas un nevainigas latviesu tautas puse ka NACIONALO INTERESU UN CILVEKTIESIBU aizstavji, VESNIKOVA KUNGS? ... Piekritu, ka dazi inteligenti un domajosi un izprotosi individi, ja, jo pats esmu vinus saticis un sapratis !!! Bet ne, tie kopuma ka oficiali registreti OKUPACIJAS ARMIJAS LOCEKLI - kuri vel sodien staiga ar regalijam, medaliem un neatzist Latvijas Satversmi, kaut dudzi ir Latvija pilsoni
andris
a
Protams, ka sarkanarmija bija iebrucēji! Kāpēc tad viņi neaizvācās, kad "atbrīvoja" Latviju no vāciešiem? Arī sarkanarmijas "kara veterānu" pašreizējais skaits Latvijā ir pārspīlējums. Pārsvarā tiek ir dažādi aizmugures "cīnītāji" un NKVD sprosta vienību dalībnieki. Īstie sarkanarmijas frontes cīnītāji vai nu krita vai arī nākamajos gadu desmitos pēc kara nomira no ievainojumu sekām.
es
e
Interesanti, kas tad tas bija, ja ne okupācija. Tas esot diplomāts! Vistīrākā valsts okupācija.
lauķe
l
Kas Vešņakovam par daļu, ko mēs, latvieši godinām un kad godinām..... Lai savāc savu 9.maija bandu un lasās prom......
alberts
a
Pareizi - otra un īpasi trešā iebrauceju paaudze ir visnaidīgāka pamatnacijai.Pēc Anglijas pieredzes.
Sirmais
S
Cik nekaunīgam, vai patiesi stulbam ir jābūt cilvēkam, lai krievu sarkanos bandītus nosauktu par atbrīvotājiem.Visai Eiropai šie "atbrīvotāji" atnesa tikai postu un ciešanas. Tikai, pateicoties krieviem, Austrumeiropas tautām vēl ilgi būs jācīnās ar atpalicību no pārējās Eiropas. Lai viņi nolādēti mūžam!
lux
l
Nu, ka Vešņakovs kaut ko līdzīgu pasaka, skaidrs, viņam alga jāatpelna. Bet domājot par Ušakovu nāk prātā viedoklis par tiem musulmaņiem, kuri Londonā autobusu uzspridzināja, viņiem tika piemērots termins 'pašu audzina'ti teroristi". Tieši tas pats ir ar Ušakovu. Dzīvojis te, mācījjies, vērojis, kā latvieši mēģināja atgūt neatkarību, bet izaudzis Krievijas pakalpiņš, kurš atbalsts okupantu pēcteču izdarības., kurš, lai tikai pielabinatos saviem maizes devējiem, piekrīt krīzes situācijā okupantu pēctečiem par godu sarīkot uguņošanu. Prātam neaptverami.
MV
M
nu melokja viņs un melos tālāk ko ta gribēt:Dmēs tāpat zinām ka viņi tādi ir:D
uldis
u
Viņi ir okupanti, kuriem ir jāvācās prom.
ja par tām nometnēm
j
tad gan jūdu kristiešu gara auglis tas ir...............
:o)
:
"9.maijs ir viņu Nokija, jo cita jau nekā nav!" - bravo! Patiešām lieliski pateikts! Precizi parāda realitāti, saistītu ar "atbrīvotājiem".
a
a
Krievu karavīrus nevis uzskata par okupantiem ,bet tādi viņi ir.Ja viņš grib viņiem palīdzēt,lai nopērk biļeti līdz Maskavai. Būtu interesanti,ja viņš pateiktu ,cik krievu grib braukt tajā virzienā prom no tās šausmīgās Latvijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas