Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

ZRP: Jau ilgāku laiku bijusi runa par Olšteina izslēgšanu no partijas

"Ir nopietns pamats apšaubīt Klāva Olšteina godaprātu un patieso motivāciju izstāties no partijas, jo ceturtdienas ievēlēto deputātu un valdes kopējā sēdē viņš negaidīti paziņoja par vēlmi kļūt par iekšlietu ministru. Šāda vēlme no Olšteina puses nekad iepriekš nebija izskanējusi un nāca kā pārsteigums," sacīja D.Holma.
Jau ilgāku laiku ir bijusi runa par Klāva Olšteina izslēgšanu no Zatlera Reformu partijas biedru rindām, ņemot vērā viņa destruktīvo darbību partijā un valdē, Dienai pavēstīja ZRP pārstāve Daiga Holma. 

Viņa stāstīja, ka jau ilgāku laiku K.Olšteins esot mērķtiecīgi pulcējis ap sevi dažus jaunos deputātus, kuri, visticamāk, ir ietekmējušies no viņa lēmuma, "iespējams, nemaz pat nenojaušot šīs rīcības patiesos motīvus".

"Klāvs Olšteins valdības veidošanas gaitā vairākkārt publiskās vietās redzēts tiekamies ar Vienotības pārstāvi Edgaru Jaunupu, kas liek apšaubīt viņa lojalitāti partijai," sacīja D.Holma. "Visus no partijas aizgājušos deputātus vieno tas, ka tie Saeimā iekļuvuši, izdodot kandidātu avīzes, kurās bez saskaņošanas izmantoja Valda Zatlera vārdu un attēlu un aicināja likt sev plusiņus. Ar šo individuālo kampaņu izvērtēšanu šobrīd nodarbojas ZRP ētikas komisija."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas