Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Atpūtas un izklaides vietu ierīkošanu Daugavmalā atbalsta 68% rīdzinieku

Vairākums rīdzinieku jeb 68% ir pozitīvi noskaņoti pret ierosinājumu Daugavas krastmalā uz ūdens izvietot dažādas atpūtas un izklaides vietas, piemēram, kafejnīcas, krodziņus un nelielus veikaliņus, noskaidrojis Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centrs SKDS.

Ierosinājumu Daugavas krastmalā uz ūdens izveidot dažādas atpūtas un izklaides vietas "noteikti atbalsta" 28 % respondentu un "drīzāk atbalsta" 40% iedzīvotāju. Nedaudz mazāk kā ceturtdaļa jeb 23% respondentu savukārt norādījuši, ka šādu ideju neatbalsta, bet noteikta viedokļa nebija 9% aptaujas dalībnieku. To, ka minēto ierosinājumu neatbalsta, biežāk nekā caurmērā atzīmējuši gados vecāki rīdzinieki (55 gadi un vairāk), respondenti bez Latvijas pilsonības un nestrādājošie, par aptaujas rezultātiem informēja Rīgas domes pārstāve Dzintra Āboliņa.

Savukārt pozitīvi noskaņoti pret ierosinājumu Daugavas krastmalā uz ūdens izvietot dažādas atpūtas un izklaides vietas ir iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 34 gadiem un no 45 līdz 54 gadiem, respondenti ar augstāko izglītību, privātajā sektorā strādājošie, aptaujātie ar augstiem ienākumiem, Vidzemes priekšpilsētā un Ziemeļu rajonā dzīvojošie. SKDS aptaujāja 800 rīdzinieku.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas