Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Rīgas pilsētas pašvaldība izsolēs pārdos divus zemesgabalus

Šī gada 14. jūnijā Rīgas domes Īpašuma departaments rīkos divu Rīgas pilsētas pašvaldībai piederošo īpašuma objektu atklātas, mutiskas izsoles ar augšupejošu soli. Izsolāmie objekti ir neapbūvēti zemes gabali Eksporta ielā 20A - 1377m2 platībā un Kārļa Ulmaņa gatvē 135 - 38 072 m2 platībā, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Dalību izsolēs var pieteikt līdz 27. maijam. Izsoles notiks 14. jūnijā plkst.11, Rātslaukumā 1, 511.telpā, Rīgā.

"Ņemot vērā to, ka pašvaldības funkcijas veikšanai abi šie zemes gabali nav nepieciešami, kā arī par tiem tika saņemti vairāki privatizācijas ierosinājumi, pašvaldība pieņēma lēmumu nodot tos privatizācijai ar pārdošanu izsolē," sacīja Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs.

Viņš norādīja, ka īpaši zemesgabals Kārļa Ulmaņa gatvē 135 varētu būt interesants potenciālajiem attīstītājiem. Tam no komerciālā viedokļa ir laba atrašanās vieta - netālu no Starptautiskās lidostas Rīga pie Jūrmalas šosejas. Zemesgabalam ir ērti piebraucamie ceļi. Līdzās zemesgabala robežai ir elektrības un gāzes pievads. Kārļa Ulmaņa gatves pretējā pusē atrodas veikali SKY, K-Rauta un biroju ēkas.

Savukārt zemesgabals Eksporta ielā 20A, Rīgā atrodas pie Andrejostas, tam ir laba piekļūšana no Eksporta ielas atzara. Zemesgabala austrumu robeža pieguļ viesnīcas Karavella teritorijai. Daļa zemesgabala teritorijas - 496 m² - ir ar asfalta segumu. Saskaņā ar Rīgas teritorijas plānojumu 2006.-2018.gadam zemesgabals atrodas jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā, kur primārā izmantošana ir daudzdzīvokļu māju, komerciāla rakstura objektu un tirdzniecības un pakalpojumu objektu būvniecība.

Vienoties par īpašumu apskati, iepazīties ar izsoles noteikumiem un iesniegt pieteikumus dalībai izsolē var Riharda Vāgnera ielā 5, Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldē 225.kabinetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas