Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Rīgas Satiksme" izmaksā kompensāciju par negadījumu ar autobusa ugunsdzēšamo aparātu

Rīgas satiksme noslēgusi vienošanos ar 6.martā notikušā negadījuma 38.maršruta autobusā cietušajiem, kur nezināmas trešās personas prettiesiskas rīcības rezultātā nostrādāja ugunsdzēšamais aparāts un salonā izplūda ugunsdzēšamā viela. Saistībā ar šo negadījumu Rīgas satiksme saņēma pretenzijas no cietušajiem par materiālo zaudējumu un morālo kaitējumu, kas nodarīts vecākiem un diviem viņu bērniem.

Izvērtējot iesniegtos dokumentus, Rīgas satiksme ir atzinusi tos par juridiski pamatotiem un noslēgusi vienošanos par kompensācijas izmaksu. Kompensācijas apmērs ir konfidenciāla informācija un pēc abpusējas vienošanās nav izpaužama trešajām personām. 

Negadījums norisinājās, kad kāda ģimene braukusi 38.maršruta autobusā, vecāki turējuši savus bērnus klēpī. Negaidīti nostrādājis blakus esošais ugunsdzēšamais aparāts. Tā ķīmiskās vielas trāpījušas abiem bērniem acīs, viņiem vēlāk slimnīcā tika sniegta medicīniskā palīdzība. Tēvs avīzei Telegraf sacīja, ka notikušajā vaino RS, jo ugunsdzēšamā aparāta sprausla bija pavērsta pret pasažieriem, un pauda gatavību prasīt pārvadātājam kompensāciju. Sākotnēji uzņēmums noliedza savu vainu, bet tagad panākta vienošanās par kompensāciju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas