Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Šoziem par atrašanos uz ledus aizlieguma laikā Rīgā sodīti astoņi pārgalvji

Šogad Rīgā par atrašanos uz ledus aizlieguma laikā astoņām personām noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli un piemērots sods - brīdinājums, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) pārstāve Inese Krieviņa.Papildus tam šajā laika periodā RPP Drošības uz ūdens un civilās aizsardzības pārvaldes darbinieki par bīstamību atrasties uz ledus brīdinājuši 57 personas, kas fiksēts policijas veikto preventīvo pārrunu protokolā, informēja Krieviņa.

Kā ziņots, no 27.februāra aizliegts atrasties uz visu Rīgas ūdenstilpju ledus, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.Attiecīgā Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma izpildi kontrolē RPP. Saskaņā ar sabiedriskās kārtības noteikumiem par prasību neievērošanu var tikt uzlikts naudas sods līdz 71 eiro. Ja aizlieguma neievērošanas rezultātā personu glābšanas darbos tiks iesaistīti speciālie dienesti, naudas sods var sasniegt 350 eiro.Jau ziņots, ka ziemas sezonā ar pilsētas izpilddirektora rīkojumu uz Rīgas ūdenstilpēm tiek noteikts paaugstinātas bīstamības periods, kura laikā iedzīvotājiem atrasties uz ledus ir aizliegts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas