Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Urbanovičs: Karot pret pieminekļiem - tas ir necienīgi

Politiskās apvienības Saskaņas centrs (SC) 11. Saeimas frakcija uzskata par nepieļaujamiem Aizsardzības ministrijas parlamentārā sekretāra Veiko Spolīša publiskos izteikumus.

Sociālajā tīklā twitter  Aizsardzības ministrijas un partijas Vienotība pārstāvis aicinājis atbalstīt portāla www.manabalss.lv iniciatīvu Rīgas īstā Uzvaras laukuma atjaunošana. Tas ir, demontēt pieminekli Rīgas atbrīvotājiem, jo pati šī pieminekļa pastāvēšana, pēc Veiko Spolīša domām, neveicina saliedētību sabiedrībā.

"Karot ar pieminekļiem - tas protams, ir ļoti "drosmīgi" un "cienījami". Pieminekļi taču nevar atbildēt. Ministriju, kuras augsti stāvošs darbinieks atļaujas šādus izteikumus, kaut kā jau neērti nosaukt par aizsardzības ministriju, drīzāk jau tā ir kara ministrija vai uzbrukuma ministrija. Jo šādi publiski paziņojumi -  tas ir uzbrukums simtiem un simtiem tūkstošu Latvijas iedzīvotāju jūtām," norādīja  SC  frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

Tieši šādi un tamlīdzīgi  paziņojumi ir iemesls, ka sabiedrībā pastāv savstarpēja neuzticēšanās, ir pārliecināts J.Urbanovičs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē