Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZZS: Latvijas Banka nepārliecina par eiro ieviešanu

Trešdien, 5.decembrī, Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) deputāti tikās ar Latvijas Bankas (LB) prezidentu Ilmāru Rimšēviču, lai saņemtu atbildes uz jautājumiem, kā eiro ieviešana ietekmēs ikvienu Latvijas iedzīvotāju, portālu Diena.lv informēja ZZS pārstāve Ilona Jurševska.

Pēc LB pārstāvju sniegtās informācijas par iespējamiem nākotnes ieguvumiem, ieviešot eiro, ZZS pauž neizpratni par būtiskām atšķirībām eiro komunikācijā, ko izmanto Latvijas Banka un valdības pārstāvji. Vēl jo vairāk, piekrītot Latvijas Bankas vadītāla Ilmāra Rimšēviča viedoklim, premjers un finanšu ministrs līdz šim nav uzsākuši ikvienam iedzīvotājam saprotamu izskaidrošanas darbu, kas sagaidīs cilvēkus jau 2014.gadā, Latvijai pievienojoties eirozonai. Ja atšķirīgais eiro komunikācijas skaidrojums mulsina pat politiķus, tad kā gan tas var nemulsināt sabiedrību?

ZZS joprojām ir pārliecināta, ka lēmums par iestāšanos eirozonā ir jāpieņem tautai. ZZS atgādina, ka šobrīd Saeimas darba kārtībā ir valdības virzītais Euro ieviešanas likums, kas valsts institūcijām un pašvaldībām paredz konkrētus uzdevumus, lai eiro tiktu ieviests jau 2014.gada 1.janvārī.

ZZS šo likumu neatbalsta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē