Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

SAF Tehnikas darbinieki ziedo mantas dzīvnieku patversmei Ulubele

Trešdien, 14.augustā, SAF Tehnika nogādāja dzīvnieku patversmē Ulubele uzņēmuma darbinieku pusotra mēneša garumā saziedotās mantas, portālu Diena.lv informēja uzņēmumā.

Akcijas ietvaros, laika posmā no jūlija sākuma līdz augusta vidum, uzņēmuma darbinieki aktīvi gādāja dzīvnieku barību, segas, palagus, dvieļus, dažādas rotaļlietas un citas dzīvniekiem noderīgas lietas.

"Lai vismaz simboliski atbalstītu dzīvniekus arī finansiāli, nodevām arī uzņēmumā sakrāto makulatūru, par kuru saņemtie līdzekļi tiks pārskaitīti patversmei," norādīja viena no akcijas iniciatorēm, SAF Tehnikas personāla daļas vadītāja Agnija Sallame, piebilstot, ka uzņēmums šādā veidā dzīvniekiem palīdz jau vairākus gadus.

Viņa norādīja, ka dzīvniekiem var palīdzēt arī katrs individuāli, ziedojot gan līdzekļus, gan mantas, iesaistoties brīvprātīgo darbā, vai, piemēram, paņemot mājās kādu no patversmē mītošajiem dzīvniekiem.

AS SAF Tehnika ir sociāli atbildīgs Latvijas telekomunikāciju iekārtu ražošanas uzņēmums, kas savu produkciju eksportē uz vairāk nekā 100 pasaules valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas