Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Aizvadītajā diennaktī Latvijā apstiprināti četri jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1979 Covid-19 testi un reģistrēti četri jauni saslimšanas gadījumi ar Covid-19, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Patlaban SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka divi saslimušie atgriezušies no ārvalstīm, viens saslimušajam bijis kontakts ar saslimušo. Ar vienu personu uzsākta saziņa, tiks precizēta papildus informācija, norādīja SPKC.

No pagājušajā diennaktī reģistrētajiem četriem jaunajiem inficētajiem, divi dzīvo Rīgā, bet pa vienam Valmierā un Ķekavas novadā.

Tādējādi Rīgā inficēto skaits pieaudzis līdz 71, bet Valmierā un Ķekavas novadā Covid-19 ir atkal atgriezies. Kopumā inficētie pašlaik ir reģistrēti 27 Latvijas pašvaldībās.

No četriem jaunajiem inficētajiem divi ir vecumā no 30 līdz 39 gadiem, bet pa vienam vecuma grupā no 20 līdz 29 gadiem un no 50 līdz 59 gadiem.

Līdz šim valstī veikti 174 057 Covid-19 izmeklējumi, saslimušas ir 1178 personas un 31 mirusi. Savukārt atveseļojušies ir 1022 cilvēki.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka aizvadītās diennakts laikā stacionēts viens pacients ar Covid-19. Patlaban stacionāros ārstējas trīs pacienti, kuriem ir vidēji smaga slimības gaita. Savukārt kopā no stacionāra izrakstīti 185 pacienti.

LETA jau rakstīja, ka pagājušās nedēļas sākumā būtiski pieauga jaunu reģistrētu Covid-19 inficēšanās gadījumu skaits. Pirmdien un otrdien tika reģistrēts pa septiņiem jauniem gadījumiem, trešdien - 13, ceturtdien - 11, bet piektdien - astoņi. Nedēļas nogalē jauno gadījumu skaits saruka. Sestdien netika reģistrēta neviena jauna saslimšana, bet svētdien - viena.

pievienota 3.-5.rindkopa

 

Top komentāri

Latvieti!
L
ja sastop krievu bez uzpurņa, zvani policijai, lai pārbauda !
trusis nejaukais
t
ak tu shausmas. atkal var organizeet komisiju kas lems ko atljaut un ko neljaut. un taa katru dienu - draudeet, sodiit, kontroleet un spiideet ar moraalo paaraakumu nosakot ko kursh kad un ar ko driikst vai nedriikst dariit. es gaidu kad beidzot cilveekiem tas cirks apniks.
Emma
E
Vai vēlaties atrast meiteni vienai naktij? Laipni lūdzam - www.GetMeets.Com
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas