Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Apgrūtināta braukšana daudzviet Vidzemē un Kurzemē

Arī trešdienas rītā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu pa vairākiem Latvijas autoceļiem, un sliktākā situācija ir Vidzemē un Kurzemē, informē Latvijas Valsts ceļi (LVC).

Braukšanas apstākļi ir apgrūtināti pa Tallinas šoseju no Saulkrastu apvedceļa līdz Ainažiem, pa Valmieras šoseju no Stalbes līdz Valkai, pa Liepājas šoseju no Apšupes krustojuma līdz Anneniekiem un no Skrundas līdz Liepājai, kā arī pa Ventspils šoseju no Kūdras līdz Usmai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Kurzemē un Gulbenes, Madonas, Valkas un Valmieras apkaimēs, informē uzņēmums.

Pašlaik Vidzemē un Kurzemē vietām snieg, un arī dienā Kurzemē un centrālajos rajonos brīžiem snigs. Sniegotajos un slidenajos ceļa posmos notiek brauktuves tīrīšanas un kaisīšanas darbi. Ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 58 Latvijas autoceļu uzturētāja ziemas dienesta tehnikas vienības.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, LVC aicina autovadītājus izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. LVC atgādina, ka ziemas uzturēšanas līmenis dažādas nozīmes autoceļiem ir atšķirīgs un ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas