Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Applūdis autoceļš netālu no Jelgavas; iesaka izmantot citus ceļus

Saistībā ar straujo atkusni un lietu ir applūdis valsts reģionālais autoceļš P95 Jelgava-Tērvete-Lietuvas robeža 9.kilometrā - aiz Svētes, liecina Latvijas Valsts ceļu informācija.

Autovadītāji tiek aicināti iespēju robežās atturēties no šī posma izmantošanas un apbraukšanai izmantot vietējo autoceļu V1059 Pūri-Bramberģe-Ginduļi.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde informē autovadītājus, ka ceļš nav izbraucams un bīstams. Šajā vietā izvietota Ceļu policijas ekipāža. Policija aicina autovadītājus nebūt pārgalvīgiem un ievērot ceļa zīmes prasības.

Pēc Latvijas Valsts ceļu datiem, applūdis arī vietējās nozīmes autoceļš V1079 Glūdas stacija-Zaļumnieki, 4,1.kilometrā.  Arī šī posma apbraukšanai autovadītājiem iesaka izmantot autoceļu V1059 Pūri-Bramberģi-Ginduļi.

Saistībā ar straujo atkusni un ūdens līmeņa celšanos uz autoceļa A6 Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža no 62. līdz 62,8.kilometram - starp Kaibalu un Dzelmēm - ir ieviests ātruma ierobežojums 70 km/h.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas