Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Iekārtu pietiek, skaits nav izpaužams

Lai gan Covid-19 pandēmijas attīstība šobrīd Latvijā, šķiet, ir nedaudz piebremzēta dažādu ierobežojumu un īstenoto piesardzības pasākumu rezultātā, tomēr ar infekciju sasirgušo cilvēku skaits turpina palielināties, turklāt jau trīs inficētos cilvēkus ar smagu slimības gaitu nācies pieslēgt pie plaušu mākslīgās ventilācijas aparāta.

Top komentāri

edvins
e
Kārtējā debīlība - slēpt no tautas cik valstī ir plaušu ventilācijas iekārtas ! Kas tas par noslēpumu kārtējo, līdzīgi, kā sakotnēji neteica televīzijā kuros Latvijas reģionos un pilsētās atrodas inficējušies cilvēki. Tas veicināja lielāku vīrusa izplatību, jo cilvēki nezināja uz kurām pilsētām kategoriski nedoties! Ļoti svarīgi , lai kontrolētu un Latvijas tautai dotu uzskatāmu atskaiti par izlietoto naudu CORON pandēmijas laikā ir jāievieš visās iestāžu un uzņēmumu grāmatvedībās atsevišķi konta numuri. Par to nez kāpēc nav iedomājies VID !!! Pretējā gadījumā naudu varēs viegli nopludināt, vai nozagt un neviens to nespēs izkontrolēt. Noteikti jāievieš speciālie grāmatvedības kontēšanas numuri !!!!!!!!
Vecsčekists
V
Manā jaunībā bija labi zināms princips, no kam vadījāmies darbā ... kur bardaks un slepenība - tur noteikti... arī zagšana.
Ass
A
Izrādas medicīnas aparāti ar pieskaitāmi valsts noslepumam!Rodas sajuta ka nekādu ventilācijas aparātu nav tāpat ka caurspīdīguma valdibas iepirkumos un finansu pulsmās!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas