Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kariņa prombūtnes laikā premjera pienākumus pildīs Rinkēvičs

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) no šodienas ir divu nedēļu atvaļinājumā, un premjera pienākumus pildīs ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV), aģentūru LETA informēja premjera birojā.

Kariņš būs atvaļinājumā līdz 1.augustam.

Viņa prombūtnes laikā no šodienas līdz 21.jūlijam un no 25.jūlija līdz 1.augustam Ministru prezidenta pienākumus pildīs Rinkēvičs.

Savukārt no 22. līdz 24.jūlijam premjera pienākumus pildīs Ministru prezidenta biedrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP).

Premjera birojā uzsvēra, ka Kariņš turpinās aktīvi sekot līdzi epidemioloģiskajai un aktuālajai situācijai valstī un nepieciešamības gadījumā pārtrauks atvaļinājumu, lai nekavējoties atgrieztos pie amata pienākumu pildīšanas.

LETA jau vēstīja, ka Ministru kabinets devies aptuveni mēnesi ilgā pārtraukumā. 14.jūlijā notika pēdējā Ministru kabineta sēde pirms pārtraukuma, bet nākamā paredzēta 10.augustā.

Valsts kancelejā uzsvēra, ka nozaru ministrijas turpina darbu arī vasarā, savukārt Ministru kabineta ārkārtas sēdes varēs tikt sasauktas jebkurā brīdī, ja situācija to prasa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas