Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Karstumu neprognozē turpmākās divas nedēļas

Karstums tuvāko divu nedēļu gaitā maz iespējams, bet bieži būs mākoņain, līs un iespējama pat krusa, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Gaisa temperatūra šajā periodā biežāk pieturēsies pat nedaudz zem normas, reti būs augstāka par normu. Latvijas reģionā valdīs tā sauktā rietumu gaisa masu plūsma, un laika apstākļus noteiks cikloni, kas no Atlantijas okeāna pāri Eiropas ziemeļu daļai virzīsies uz austrumiem. Šādos apstākļos bieži debesis aizklās mākoņi, līs un pūtīs brāzmains vējš, savukārt gaisa temperatūra visbiežāk dienas laikā nepārsniegs +17...+22 grādus, bet atsevišķās dienās debesis lielākoties būs mākoņainas, un diena nebūs siltāka par +13...+18 grādiem.

Jaunnedēļ katru dienu kādā no Latvijas reģioniem gaidāms īslaicīgs lietus, atsevišķās vietās arī ar pērkona negaisu, brāzmaināku vēju un iespējama arī krusa. Mazāk līs nedēļas sākumā un vidū, bet plašākas nokrišņu zonas Latvijas teritoriju šķērsos nedēļas izskaņā. Naktīs gaisa temperatūra pazemināsies līdz +8...+13 grādiem, nedaudz siltāk būs piekrastes rajonos, savukārt dienas laikā gaiss, kā jau minēts iepriekš, iesils lielākoties līdz +17...+22 grādiem, nedēļas pirmajā pusē, saulainākos apstākļos atsevišķos rajonos līdz +23...+24 grādiem, bet nedēļas izskaņā atkal varētu būt vēsāks un vējaināks laiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas