Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kūtris gatavs kandidēt uz SAB vadītāja amatu

Kādreizējais Satversmes tiesas priekšsēdētājs un pašreizējais Saeimas deputāts Gunārs Kūtris (No sirds Latvijai) būtu gatavs kandidēt uz Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vadītāja amatu, ja uz pārvēlēšanu amatā nevirzīs pašreizējo šīs iestādes vadītāju Jāni Maizīti, ceturtdienas rītā intervijā LNT raidījumā 900 sekundes pauda Kūtris.

Par iespējamām SAB vadītāja kandidatūrām Nacionālā drošības padome (NDP) plāno spriest februārī un pašlaik nav zināms, vai kandidātu vidū būs arī Maizītis.

Viņa darbību SAB vadītāja amatā Kūtris novērtēja atzinīgi, gan piebilstot, ka, piemēram, jautājumā par pielaižu darbā ar valsts noslēpumu piešķiršanu bijuši "zināmi pārspīlējumi".

Tāpat Kūtris apstiprināja, ka pagājušajā nedēļā ir atteicis Latvijas Reģionu apvienības piedāvājumam pievienoties viņu frakcijai un pašlaik turpinās darboties kā NSL pārstāvis. Tuvojoties vēlēšanām, viņš līdz jūnijam izlemšot, vai un no kāda saraksta kandidēt.

Top komentāri

Ventspils muļļ
V
ja maizītim pa rīkli , tad kūtris tikai nostiprinās veco komunistu gvardi
euro
e
Kūtris sinonīms vārdam drebelis
Indra Spolite
I
Ne, vai vel kaut ka vajpratigaks butu iespejams, ja sis idiots, kretins iKutris noklutu SAB amata? Bet nebula jau ari nekads brinums, jo sis idiots Kurtis tacu jau ir pabijis ST tiesnesa amata. Viens pierres, sis kretins emot ST prieksnieka amata izlema, ka, lai Latvija ieviestu eiro Latvija par to ir jariko referendums, bet lai veca, zagliga kuce Vikene no Latvijas tanta sun valsts nozagtu un uzdavinatus Latvijas valsts teritoriju Abreni Krievijai par to neesot jariko Latvija referendums, kaut gan Latvijas valsts brivibu ar savam dzivibam un asinim izcinija Latvijas iedzivotaji, tacu, sim kretinam Kutrim skiet, ka valsts teritorijas nozagsanu var izlemt vienpersonigi kaut kada veca, zagliga kuce Vikene un atseviski kropli Arlietu ministrija.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas