Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Muižniece: Vakcinēšanās prasības ieviešana nav radījusi dramatisku situāciju skolās

Vakcinēšanās prasības ieviešana skolotājiem nav radījusi dramatisku situāciju skolās, šādu viedokli šorīt Latvijas Radio pauda izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP).

Politiķe atzina, ka valstī ir atsevišķas izglītības iestādes ar lielāku nevakcinēto pedagogu īpatsvaru. Oktobrī veiktajā aptaujā ticis noskaidrots, ka obligātās vakcinēšanās prasības dēļ darbu ir gatavi pamest 5% pedagogu. "Kopumā dramatiskas situācijas, mūsuprāt, nav," izteicās ministre.

Muižniece vērtēja, ka Covid-19 testēšanas problēmas ir atrisinātas un skolu un laboratoriju sadarbība ir uzlabojusies. Arī ieviešot jauno antigēnu testēšanu, tiekot domāts par to, lai neatjaunotos septembrī vērojamais haoss.

Kā ziņots, no šodienas izglītības process visās izglītības pakāpēs atkal notiks klātienē. Izņēmums būs triju pašvaldību - Rīgas, Ventspils un Liepājas - vispārizglītojošās skolas, kas, ņemot vērā augsto saslimstību ar Covid-19 pašvaldības teritorijā, ir pagarinājušas attālinātās mācības. Rīgā un Liepājā līdz 17.novembrim attālināti turpinās mācīties 7.-12.klašu skolēni, savukārt Ventspilī šonedēļ attālināti mācīsies 4.-12.klašu skolēni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas