Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Munkevicam pietrūkst balsu, lai vērstos Satversmes tiesā

Jūrmalas dome piektdien ārkārtas sēdē tomēr nepieņēma lēmumu par pieteikuma iesniegšanu Satversmes tiesā, prasot atcelt Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra Edgara Zalāna rīkojumu, ar kuru atcelti noteikumi par 2 latu maksas ieviešanu Jūrmalā.

Pēc ilgām debatēm deputāti nepieņēma nekādu lēmumu, jo no klātesošiem 14 deputātiem vairākkārtējā balsošanas procedūrā tikai septiņi nobalsoja par lēmumu, pārējie bija pret vai atturējās, pastāstīja Jūrmalas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Ingmārs Čaklais.

Tomēr Jūrmalas pilsētas dome pie jautājuma saistībā ar ministra rīkojumu vēl atgriezīsies un lēmumu par vēršanos Satversmes tiesā vai savu saistošo noteikumu grozījumu atcelšanu pieņems līdz likumā noteiktajam laikam – 2009.gada 28.decembrim.

Šāds balsojuma rezultāts liecina, ka domē sarucis mēra Raimonda Munkevica atbalstītāju skaits, jo līdz šim tika uzskatīts, ka koalīcijā ir 10 deputātu. 

Jau ziņots, ka Jūrmalas dome nereaģēja uz E.Zalāna iebildumiem un izsludināja grozījumus saistošajos noteikumos, nosakot 2 latu iebraukšanas maksu Jūrmalā no 2010. gada 1. janvāra. Vēlāk ministrs noteikumus apturēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas