Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva
Reisi uz Odesu tiks veikti līdz četrām reizēm nedēļā

Nākamgad airBaltic uzsāks lidojumus uz Odesu

No 2017. gada 26. marta Latvinas nacionālā lidsabiedrība airBaltic uzsāks tiešos reisus no Rīgas uz Odesu, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāvis Jānis Vanags.

Maršruts piedāvās jaunus vasaras brīvdienu galamērķus ceļotājiem no Baltijas valstīm, kā arī ērtas ceļošanas iespējas uz Rīgu un citiem galamērķiem Rietumeiropā, Skandināvijā, Baltijā un NVS.

Lidsabiedrības airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss norāda, ka airBaltic ir "patiesi priecīgi pievienot maršrutu Rīga-Odesa ceļojumu kartei. Jaunais maršruts piedāvās iespēju ceļotājiem apmeklēt iecienītu pilsētu Melnās jūras piekrastē, savukārt Odesas iedzīvotājiem tiks nodrošinātas ērtas ceļošanas iespējas uz Eiropu, Skandināviju un Krieviju".

Lidsabiedrība airBaltic lidojumus no Rīgas uz Odesu veiks līdz četrām reizēm nedēļā ar Boeing 737 un Bombardier Q400NextGen lidmašīnām. Lidojums ilgs divas stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs sākot no 89 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas