Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Nakts satiksmes maršrutos no 1.aprīļa varēs norēķināties ar braucienu biļetēm

No 1.aprīļa nakts satiksmes maršrutos varēs reģistrēt braucienu ar e-talonu, kurā ielādētas braucienu biļetes. Pilnsabiedrības Rīgas Mikroautobusu satiksme ieceri apstiprināja Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija, portālu Diena.lv informēja Rīgas satiksme pārstāvis Viktors Zaķis.

Tādējādi tiek samazināta arī biļešu cena nakts maršrutos par vienu braucienu, kas no 1.aprīļa būs 1,15 eiro. Biļetes cena pērkot pie vadītāja paliek nemainīga - 2 eiro.

Tā pat kā līdz šim bez maksas tiks pārvadāti pirmsskolas vecuma bērni, neaizņemot papildu sēdvietu, personas, kurām noteikta I vai II invaliditātes grupa, personas līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti un persona, kas pavada cilvēku, kuram noteikta pirmā invaliditātes grupa, vai personu līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti. 

Uzņēmums Rīgas Mikroautobusu satiksme skaidrojis, ka, iegādājoties biļeti pie vadītāja, samazināsies skaidras naudas aprite un, palielinoties reģistrēto e-talonu skaitam, uzlabosies satiksmes drošība, jo minibusu vadītāju tiešajos pienākumos ir nodrošināt pasažieru pārvadāšanu. Tāpat, palielinoties e-talonu skaitam, ar lielāku precizitāti tiks veikta reisu izpilde, kā arī samazināsies risks, ka netiek izsniegts braucienu apliecinošs dokuments.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas