Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

papildināts (10:24) - Operatīvajiem dienestiem brīvdienas bijušas mierīgas

Valsts policijai un neatliekamās palīdzības dienestam aizvadītās sešas Ziemassvētku brīvdienas pagājušas salīdzinoši mierīgi un izsaukumu uz notikumiem nav bijuši vairāk kā ikdienā, Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā Rīta panorāma sacīja atbildīgo dienestu pārstāvji.

Ziemassvētku brīvdienās notikušajos ceļus satiksmes negadījumos gājis bojā viens cilvēks, bet cietuši 34 cilvēki, pastāstīja Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Artis Velšs. Viens bojāgājušais ir Rīgā, Krustpils ielā, kur kravas automašīnas vadītājs uzbrauca puspiekabei, taču, iespējams, vadītājam bija palicis slikti vēl pirms šī negadījuma.

Savukārt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša LTV pastāstīja, ka arī mediķiem Ziemassvētku brīvdienās nav bijis vairāk kā ikdienā, tāpat arī traumas bijušas līdzīgas ikdienā gūtajām. Brīvdienās smagākās traumas bijušas - kritieni no augstuma, apdegumi.

Dienesta pārstāve atzina, ka ik gadu cilvēki vairāk dažādu traumu gūst gadumijas dienās.

Valsts policijas apkopotā informācija liecina, ka pagājušajā diennaktī reģistrētas 20 avārijas, viens cilvēks cietis, bet bojāgājušo nav. Braucam reibumā pieķerti 26 transportlīdzekļu vadītāji. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 172 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Pievienota pēdējā rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas